Wall Mount Bluetooth Reproduktor Build-in Micphone Reproduktorov, Diaľkové Ovládanie TF FM Bluetooth Sync Reproduktor NÁS Zástrčku,EÚ Plug

€39.76


Podpora dropshipping a wholesaling.

100% Originál a s zadarmo po-predaj záruky. Najnovšie aktualizácie Bluetooth 5.0, rýchlosť spojenia je rýchlejšie, signál je stabilný, a spotreba je nižšia. Kompaktný a jednoduchý jar-naložené svorky aby inštalácia rýchla a jednoduchá. Podpora dvoch reproduktorov Bluetooth jedno-tlačidlo synchronizácia, duálny reproduktory, stereo surround

Reproduktor s diaľkovým ovládaním

Vstavaný mikrofón, keď je reproduktor pripojený na mobilný telefón Bluetooth pre prehrávanie hudby, keď prebieha prichádzajúci hovor aj v tejto dobe, reproduktor, môžete použiť na hands-free telefonovanie

Profesionálny high-kvalitné transformátor, na zabezpečenie stability sústavy, prepravnej vzdialenosti, impedancia, bezpečnosť a stabilitu.

Reproduktor jednotka je vyrobená z odbornej kompozitné membrána, vynikajúci výkon prírodných, jasné a stabilné kvalitu zvuku. Reproduktor reproduktor odborných materiálov, s vysokou citlivosťou a detailný zvuk analýzy schopnosti, dobré prechodná reakcia aby sa zabezpečilo, že o frekvencie, fázy synchronizáciu, aby vyhovovali potrebám rôznych príležitostiach.

Profesionálny mixér tuner, výstup frekvencia pohodlie ušiach ľudí.

Fashion professional background music balíček systém pre domáce,spálňa,TV,PC

Špecifikácia

materiál: plast

Napätie:100-240V

Kanál: Stereo 2.0

Signál vstup: Bluetooth, TF Karty, FM rádio

Výkon: Digitálny zosilňovač, 12W

Funkcia 1: Ľavej a Pravej Staníc

Funkcia 2: Bluetooth 5.0 pripojenie, podpora full formát prehrávania

Funkcia 3: Hands-free Volanie

Rozsah použitia: 60 štvorcových

Výhody: TWS synchronizácie, stereo funkcia

Podpora: TF Karty

Podpora: Diaľkový Ovládač

Farba: Biela

Vhodná pre životné prostredie: Domov (obývacia izba, spálňa, jedáleň, kuchyňa, atď.) a malé obchody ako kaviarní a čajovní

Použiteľné pomôcky: mobilné telefóny, Televízory, počítače, atď.

Pripojte Typ:NÁM Zástrčku,itapplies do Kanady, India,Mexiko, Thajsko, usa, Filipíny,Taiwan a tak ďalej.

Pripojte Typ:EU Plug,to sa vzťahuje na Indonézia, Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko a tak ďalej

Obsah Balenia:

1 x Bluetooth Reproduktor

1 x Diaľkový ovládač

1 x AC Adapter S NAMI/EÚ konvertor

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.tantra-egypt.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.tantra-egypt.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Štítky: dub regálové reproduktory, pás s nástrojmi v ýškov ý reproduktor, mi soundbar, bluetooth reproduktor, reproduktorový stojan dreva, reproduktor, hifi reproduktor, klasické speaker box, štýlové ovládanie bluetooth reproduktor, gli napájané reproduktory.


( 1 Hodnotenie )

Počet