ROCK PI 4B V1.4 Rockchip RK3399 ARM Cortex Šesť Základných SBC/Single palubný Počítač Kompatibilný s Úradný Raspberry Pi Displej

€16.54


Poznámka:

Zväzok 1: Príslušenstvo pre Rock Pi

Zväzok 2: 1G DDR4 Základné Dosky

Zväzok 3: 2G DDR4 Základné Dosky

Zväzok 4: 4G DDR4 Základné Dosky

Intruduction

ROCK PI je Jedno, palubný Počítač (SBC) v ultra small form factor, ktorý ponúka triedy-vedúca výkonu pri využívaní pákového efektu vynikajúce mechanické kompatibility. ROCK PI ponúka tvorcom, internet vecí nadšencov, fanúšikov, PC HOBBY nadšencov a iné spoľahlivé a veľmi schopný platformu pre budovanie a hrať sa ich nápady do reality.

Toto je dokumentácia pre ROCK Pi 4, napísal Radxa Tím s spoločenstva príspevky.

ROCK Pi 4 je Rockchip RK3399 založené SBC(Jeden palubný Počítač) podľa Radxa. Je možné spustiť android alebo niektorých Linuxových distribúcií. ROCK Pi 4 funkcie šesť core ARM procesor, 64bit dual channel 3200Mb/s LPDDR4, až 4K@60 HDMI, MIPI DSI, MIPI CSI, 3,5 mm jack s mic, 802.11 ac WIFI, Bluetooth, 5.0, USB Port, GbE LAN, 40-pin farba rozšírenie hlavičky, RTC. Tiež, ROCK Pi 4 podporuje USB PD a QC napájanie.

ROCK Pi 4 prichádza v dvoch modelov, Model a, Model B, každý model má 1GB, 2GB alebo 4GB ram voľby.

Triedy-Vedúca Výkon

ROCK Pi má moderný a výkonný hexa-core ARM založené procesor, RK3399 vnútri, ponúka výrazne zlepšený výkon oproti iné populárne SBC dosky. Všetky modely sú vybavené LPDDR4 3200Mb/s RAM a voliteľné vysoký výkon eMMC moduly, podporí všetky aplikácie.

Maker Friendly, Internet Vecí Pripojenie

ROCK Pi funkcie maker priateľské rozšírenie možnosti, vrátane 40-pin GPIO rozhranie, ktoré umožňujú prístup s radom vstupy z tlačidlá, spínače, senzory, Led, a oveľa viac.

ROCK Pi tiež funkcie Gbit LAN siete, s vyhradená autobusu a revízor, funguje to bez latencie pri veľkom zaťažení siete aplikácií. Na palube 802.11 ac wifi ponúka 2.4 G&5G pripojenie WLAN. S Bluetooh 5.0, ROCK Pi výhody lepšiu Bluetooth rýchlosť a väčší rozsah.

ROCK Pi tiež vybavený jedným USB 3.0 hosť a jeden OTG USB 3.0 porty, každý 5Gbps/s, pracuje nezávisle. USB 3.0 OTG môže fungovať ako USB zariadenia, ako napríklad Android ADB alebo USB gadgety. Hardvérový prepínač je ustanovené OTG prepínač režimu.

AI Schopnosti

ROCK Pi podporuje prúdu AI zásobník s urýchľovanie pomocou grafického procesora. Ďalej viac, a špecializované hardvérové NPU urýchľovač prichádza ďalší pre ROCK Pi sa zvyšuje zložitý Stroj učiaci sa algoritmus a znížiť silu.

Priemyselný štandard MIPI CSI konektor uľahčuje pripojenie exsit kamery do ROCK Pi a ROCK Pi tiež podporuje priemyselný štandard MIPI DSI pre LCD a dotykovou obrazovkou. S hardvérovú akceleráciu algoritmus, je to skvelé pre Počítačové Videnie aplikácie, Robotiky a oveľa viac.

To, čo potrebujete

Potrebné

1. ROCK Pi 4 základná doska ROCK Pi 4 Model alebo Model B

2. Jeden z pamäťových médií nižšie: µSD karta, viac ako 8GB. eMMC Modul , väčšie ako 8 GB eMMC s k µSD doska.

3. Napájanie ROCK Pi 4 je napájaný Typ-C port a má široký rozsah vstupného napätia, z 9V až 21V. Pi podporuje USB Typ-C PD 2.0 s 9V/2A, 12V/2A, 15V/2A a 20V/2A. Okrem toho, Pi podporuje QC 3.0/2.0 s 9V/2A a 12V/1.5 A. Typ C kábel, ktorú používate, musí podporovať dátové komunikácie. Nazývame to, USB Typ-C nabíjanie dátový kábel.

4. USB Klávesnice a Myši So štyrmi USB-A konektory, ROCK Pi 4, môžu byť vybavené plnej veľkosti klávesnice a myši.

5. Monitor a HDMI Kábel ROCK Pi 4 je vybavený plnej veľkosti HDMI konektor. HDMI schopné monitorovať, odporúča sa. HDMI EDID zobrazenie dát sa používa na určenie, najlepšie rozlíšenie displeja. Na monitory a Televízory, ktoré podporujú 1080p (alebo 4K) toto uznesenie bude vybraný. Ak 1080p nie je podporovaný ďalšie dostupné rozlíšenie uviedlo EDID bude používať. Tento vybraný režim bude fungovať s VÄČŠINA, ale nie všetky monitoroch/Televízoroch.

6. USB TTL sériový kábel ROCK Pi 4 vývozu sa venuje sériovej konzoly, ktoré môžu prístup k nízkej úrovni, ladiace správy.

7. USB Muž A Muž kábel Ak chcete napísať obraz na ROCK Pi 4 z USB OTG portu alebo pomocou fastboot/adb príkazy budete potrebovať USB Muž A Muž kábel na pripojenie ROCK Pi 4 a PC.

Voliteľné

1. µSD Karta Čítačka Pre blikanie obrazu na µSD Karta alebo eMMC Modul.

2. USB typu A na typ kábla je To potrebné pre fastboot/adb príkazy.

3. USB TTL pomocou sériového kábla, že je To potrebné pre sériovú konzolu.

4. Ethernetový kábel ROCK Pi 4 podporuje prístup k Internetu cez WIFI alebo Ethernet. Ethernetový kábel sa používa na pripojenie vašich ROCK Pi 4 do lokálnej siete a Internetu.

5. Modul kamery ROCK Pi 4 fotoaparát podporuje funkciu.

6.LCD Modul ROCK Pi 4 podporuje LCD displej funkcia.

7. Audio kábel Audio môže byť prehrávaná prostredníctvom reproduktorov alebo slúchadiel pomocou štandardného 3,5 mm jack.

Bližšie ROCK Pi 4B

Výkon

CPU Výkon

ROCK Pi funkcie ARM RK3399 SoC a je vybavený šiestimi jadrami na zvýšenie multithread applicationperformance

GPU Výkon

ROCK Pi GPU je založené Mali'"-T86oMP4 GPU. Ponúka až 4 jadrá a 6ooMHz hodiny rýchlosť. V porovnaní s konkurentom SBC Gpu, ROCK Pi ponúka lepšie GPU computingand urýchľovanie pomocou grafického procesora výkon

Štítky: ds18b20 nepremokavé, rasberri pi 4 8gb, stm32h743vit6, raspeberry pi výpočet modul 4, bluetooth receiv, banán pi, malina pi4 b, argone raspberry pi 4 kit, pi s, pi.


( 2 Hodnotenie )

Počet