Hmyzu Obrazovky Okno Tylu Magnetické Stealth Prispôsobiť DIY Lete Oka Proti Hmyzu Lietať Komár Opony Odnímateľný Umývateľný Net

€11.17


Opatrenie vaše okná pred objednaním, aby sa uistili, že naše obrazovky bude fit. Ak potrebujete iné veľkosti, kontaktujte nás.

Ak váš rámu okna opatrenia 120 cm alebo menej na Výšku a 80 cm alebo menej Šírka, môžete si vybrať veľkosť Š 80 cm x H 120 cm(Vhodný pre väčšinu windows typ až 80 cm x 120 cm & menšie) , Samostatne Lepidlo Magnetické Pásky/Groove Magnetické Pásky/PVC Mäkký Rám Pásky sa ľahko rezať pomocou domácnosť nožnice. dá znížiť, aby sa zmestili okna sami.

Balenie obsahuje:

jedna rolka Samolepiace Magnetické Pásy, jedna rolka z PVC Mäkký Rám Pásy, jeden kus oka, jedna taška na príslušenstvo(4 ks zákruty konektorov + 2 ks vetru klipy) a návod na obsluhu.

Prosím, kontaktujte náš zákaznícky,povedzte im, veľkosť a farbu u potrebujete.Cena je uvedené v možnosti(vlastná veľkosť) nie je konečná platba cenu. Po našich zákazníkov upraviť cenu vašej objednávky, budeme vás informovať. Potom môžete uskutočniť platbu. Pošleme na to, čo naozaj veľkosť potrebujete.

Veľkosť oka:o 8 ks oká v 1 cm. 20 x 20 oká v 1 x 1 palec oblasti,

Vzhľadom k priestoru obmedzenia na obrazovke nahradenie je zložiť v balení. Ak sa vyskytnú nejaké vrásky, prosím, nebojte sa, to by zmizli po dlaždice alebo zavesiť na obrazovke a na chvíľu. To by mali byť opatrní pri otváraní balenia, ktoré sa nemajú používať nožnice alebo ostré nástroje, aby sa zabránilo priadza rozbité,dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Zabrániť komáre od šíri ich sietí,

preč od starostí komárov,

Lepidlo magnetický prúžok

Čistenie rámov okien pred inštaláciou sa ubezpečte sa, že je čisté a upratané, Odstránenie lepidlo ochranný film a držať ho rovno na ráme pre 4 týždňov

Magnetický prúžok

Dodržiavať magnetické prúžky karta, slot na lepiacu magnetické pásky zase

Štítky: Visel Dome Moskytiérou, dvere obrazovke, hmyzu okno, fli pasce, mesto vankúš, diy hmyzu obrazovke, záves dverí, záves pre live priestor, koleos okno odtiene, osud plyšové.


( 2 Hodnotenie )

Počet