Vysúvacie Okno Mosquito Net Oka Tieni Opony Hmyzu Obrazovke Lietať Chybu Mora Chránič Stráže Žalúzie, Kuchyňa Opony Clonu #BL3

€4.99


Curta Zdvíhateľnej Auto Okno Dieťa Slnečník Štít Kryt Roll Opony Clonu

popis produktu

Optimalizované materiál: auto slnečník pre čelné sklo je vyrobené z netoxického PU oka, ktorá môže zablokovať 97% slnečného žiarenia a až 85% slnečného tepla na ochranu dojčiat a detí pred slnečným žiarením.

Zaťahovacej opaľovací krém screen protector môže udržať si vnútornú teplotu a má vynikajúcu odolnosť, môže byť použitý na dlhú dobu.

Môžete si ho nainštalovať zvisle alebo vodorovne dosiahnuť perfektné fit.

Ochrana súkromia: tieni vám poskytne súkromie priestor.

Slnečná clona znižuje sun slnečné svetlo a vysokej teplote

Jednoduchá inštalácia: Na slnečná clona slnečná clona slnečná clona môže byť nainštalovaný a zložené v priebehu niekoľkých sekúnd, automaticky predkus dizajn, tak, že slnečná clona ochranný kryt pevne na okno.

Ťahať lano a upravte odtieň.

Sklo je upevnená v hornej časti okna s špeciálne gumové prísavky. Gumené môže pojať viac ako 20 libier hmotnosti, a slnečník nebude chaos, keď zložil.

Poznámka: Pretože to je PVC materiálu, prosím, opláchnite vodou a suché pred použitím odstrániť zápach z materiálu.

špecifikácia:

Materiál: PU oka a PVC

veľkosť:

S: 40 × 60 cm

M: 40 × 125 cm

L: 50 × 125 cm

Farba: Čierna

Poznámky K Inštalácii:

1. Vyberte dve prísavky a dať ich do dvoch stranách hliníková rúrka, a potom držať prísavky do zrkadla.

2. Fix nastaviteľné klip alebo prísavkou na čelné sklo, potom vytiahnite oka opony a upevnite držiak s prísavkou na okno.

3. Ak prestanete tepelná izolácia opony, stačí len stlačiť tlačidlo, a všeobecného automobilový slnečník môžu byť automaticky navíja.

4. Dĺžka markíza môže byť upravená podľa modelu auta.

balenie zoznam:

1 × tieni opony

3 × prísavkou

Štítky: textílie čelo, anti mosquito obrazovke, uaz žalúzie, dvere obrazovke, skladaný hmyzu obrazovke, kovové lietať obrazovke dvere, slepé okno, dvere moskytiérou, posteľ moskytiérou, bod opony.


( 1 Hodnotenie )

Počet