Doprava Zadarmo! !50*9*4000mm! ! ! Sieťotlač Stierkou Gumy Čepeľ,Pôvodné Hot Predaj Sieťotlač Squeegeee Čepele

€57.81


Stierkou gumové kotúče , To je široko používaný pre ručné a strojné multi-farebná potlač textílií, reklamy, skla, keramiky, znečistený papier, cigarety a etiketách, klávesnice, membrány prepínač, PCB, elektronické PCB, CD, plastov, nerezovej ocele a pod.

Je vhodný pre kvalitný a prepracovaný vzor tlač. Len importované PU bol použitý na ich suroviny. S pokročilej technológii uplatňované .

je vysoká hustota a tvrdosť, úplný okraj hladkosť môže stále, aj keď už boli použité pre niekoľko tisíc krát za rozpúšťadlo podmienky. Medzi všetkých PU produkty .

I t má najlepší sebe odpor, vynikajúce rozpúšťadlo odolnosť a veľmi dlhej životnosti. To je optimálna PU stierkou komplexné výhody.

Byt Gumy Čepeľ pre sieťotlač Stierkou

Materiál:polyuretán (PU)

časť materiálu importovať materiál, z Francúzska a súčasťou materiál, ktorý je vyrobený v Číne

Štandardné gumovou stierkou, používa sa v sieťotlač, je charakterizovaná

rozpúšťadlo odpor a trecí odpor a používa sa v sieťotlač. To

je odliata do odstredivky. Výrobný proces je plne pod kontrolou

počítač, ktorý nie len vyhýba bubliny a otvory, ale aj nadobúdateľa jeho

kvalitu počas celého procesu. Okrem toho, pred pôrodom musí byť

prísne a comprehen kontroluje kontrolovať.

TYP: PLOCHÝ STIERKOU TVRDOSŤ ČEPELE: Iste, ak máte iné špeciálne požiadavky, potom prosím, dajte nám vedieť,budeme spoločne diskutovať o tom dobre, vďaka... VEĽKOSŤ:50 mm*9mm

DĹŽKA:4000mm OBRÁZKY UKAZUJÚ:

PRODUKTY JE MOŽNÉ PRISPÔSOBIŤ PODĽA VAŠICH POŽIADAVIEK !!!

HRÚBKA: OD 3 MM DO 20 MM ŠÍRKA: AKO VAŠU ŽIADOSŤ DĹŽKA: V RÁMCI 4000MM FARBA: POTVRĎTE PROSÍM, S NAMI, ĎAKUJEME ZA VAŠU NÁVŠTEVU NÁS...

Štítky: Hot Predaj, sieťotlač stierkou alternatívu, predaj s dopravou zadarmo odbavenie predaj, Plastovou stierkou, auto stierkou, sieťotlač stierkou, Zľava, 3m stierkou, predaj ženy, displej stierkou.


( 1 Hodnotenie )

Počet