Kemei 1949 Professional Hair Clipper Všetky Kovové Mužov Elektrické Akumulátorový Zastrihávač Chĺpkov 0 mm Baldheaded T Čepeľ Dokončiť Účes Stroj

€23.62


Dobrý deň, kupujúcich, olej, fľaša, nebudú zahrnuté, je to preto, lebo z leteckej dopravy obmedzenie, prosím, pochopiť nás, ďakujem moc! Popis produktu Značka: Kemei Model: KM-1949 Power&Napätie: 5W,AC 110-240V Typ Batérie: 1400mAh Čas Nabíjania: 2,5 Hodiny, Doba chodu: 180 Minút Stroj Čistá Hmotnosť: Vzhľadom na 221.3 g Stroj Veľkosť: Vzhľadom 16 cm*4 cm(1 cm=0.39 palcov) Stroj Materiál: Kovový Silný&Odolný Motor: Tichý, nízka hlučnosť vynikajúci výkon účes stroj.č-snag rezanie,v akcii s vyšším čepeľ rýchlosti (6400-6900RPM) a vyššie kút moment,v blízkosti-rezanie, uhlíkovej ocele T čepeľ pre detaily, ideálny pre riešenie najhrubší vlasy Full Metal Shell: To je s all-metal shell a v kombinácii s retro-naklonená design a ergonomický dizajn, ktorý je ľahké držať a ovládať. A nešmykľavý povrch dizajn robí strane cítiť pohodlne a sušič na rezanie jednoduchšie. Self-ostrenie vysokým počtom atómov uhlíka čepeľ: Naše vysoko uhlíkovej-oceľové rezacie nože, zostať dlhšie ostré znížiť všetky typy vlasov.Na strihanie vlasov alebo holenie brady bez lepenia.Poskytuje presné a konzistentné výkon. Bezdrôtový Dizajn a Prenosnosť: Nabíjateľná lítiová batéria parametrov je AC110~220V, 1400mA, s USB Nabíjací Kábel. Nabíjanie pre 2.5 h môže byť použitý pre 3h. Je to potrebné-majú produkt pre domácnosti a cestovať. Sprievodca Špirála: S 3 Príručka Hrebene(1 mm,2 mm,3 mm) Balík Zahrnuté: 1*Stroj,1*USB Kábel,3 Príručka Hrebene(1mm,2mm,3mm),1*ochranný kryt a 1*príručka Poznámka: Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma, alebo nechajte mi správu,pripojte k vašej whasapp, WeChat, INS, Facebook, atď.Ja vám odpovieme vám do 24 hodín.

Štítky: zastrihávač chĺpkov ht, koniec zastrihávač, kemei zastrihávač holiaci strojček, kemei, vedúci kemei 1949, hair clipper, mačka zastrihávač chĺpkov, clipper bezdrôtový, muži welet, nos trimer.


( 2 Hodnotenie )

Počet