Kemei 8999 Professional Hair Clipper pre Ženy Vlasov Zastrihávač na Vlasy Rezacie Stroje s Tryska Polisher HG Polishen pre Dlhé Vlasy

€24.19


Kemei 8999 Professional Hair Clipper pre Ženy Vlasov Zastrihávač na Vlasy Rezacie Stroje s Tryska Polisher HG Polishen pre Dlhé Vlasy

názov značky: kemei

Pohlavie: Samec, samica. dieťa

Napájanie Typ: Nabíjateľná

Použitie: Tvár, bradu, fúzy, kaderníctvo.

Čas používania: 300 minút

Čas nabíjania: 2 hodiny

Napätie: 100-240v

Model Číslo: KM-8999

Motor: veľmi silný

Farba: čierna

Materiál: abs

Funkcia:

2 hodín nabíjací čas, 300 minút bezdrôtové použitie

profesionálne kaderníctvo salón nástroj , alebo domáce použitie

5 rezanie sprievodcov(3/6/9/12mm), a prísť s sušič na leštenie tryska

rýchle nabíjanie a silný výkon

Package zahrnuté:

1 x hair clipper

1 x nabíjačka

1 x Čistiaca kefka

1 x Manuál

1 x originálne krabice

4 x limit hrebene

1x vlasy leštenie tryska

O platbu

1.Akceptujeme Alipay, na Západe Únie . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O zásielke

1.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení je overená.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

4. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 40 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vrátenie/return

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie sú žiadne výnimky!

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú víťaznej ponuky-suma, Po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. Alebo si môže vybrať, či sa majú náhradu.

O spätnú väzbu

1. Spoliehame sa na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť.Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať dobrú spätnú väzbu a five star nám, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby.

2. Staráme sa o našich vážených zákazníkov, a bude vždy sa snažím pomôcť.

3. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme obavy a frustrácie môžete mať,a bude sa snažiť čo najlepšie vyriešiť problémy.

4. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Pomôžeme vám vyriešiť problém.

O spoločnosti

KEMEI je dobre vedieť, značky v Číne, a všetky kemei produkty v našom obchode sú 100% autentické, a už sme sa dostali povolenie, list od KEMEI ELEKTRICKÉHO ZARIADENIA CO.,S.R.O . Môžete sa spoľahnúť na naše kvality produktov. máme všetky druhy osobnej starostlivosti stroj, môžete sledovať nás.

Štítky: split end zastrihávač, holiaci strojček, prenosné elektrické nožnice, kemei, kema zastrihávač chĺpkov, krovinorez s prislusenstvom, hair clipper, hg p402, profesionálny účes clipper, bezdrôtové strojčekov na strihanie vlasov, .


( 4 Hodnotenie )

Počet