KEMEI Nabíjateľná Hair Clipper Bezdrôtový Holiaci strojček pre Mužov Elektrický Zastrihávač Chĺpkov Holič 0 mm Baldheaded Orysovanie Rezanie Stroj F30

€24.75


KEMEI Nabíjateľná Hair Clipper Holič Účes Fréza na Trávu Duté Dizajn, Silný Motor Rezací Stroj pre Mužov, 0 mm Britva F30

Funkcie:

1. Rezačka hlavy prijíma duté dizajn, ktorý je v tvare L pri pohľade zo strany. Troch-dimenzionální podpory nie je voľné a je odolný.

2. Profesionálny a výkonný motor, rastúca moc, ostré, frézy, hlavu, rovnomerne snímania a strihu vlasov, rýchlo a bez námahy.

3. R-tvarované zaoblené frézy, hlavu, jemne dotýka kože bez poškodenia povrchu kože.

Parametre výrobku:

Výkon: 5W

Napájanie: nabíjateľná

Prepínač: zatlačte prepínač

Napätie: 110-240V

Doba nabíjania: 3 hodiny

Použitie čas: 120 minút

Obsah balenia:

1 * Hair clipper

1 * USB nabíjačka (bez adaptéra)

1 * Cutter head jar

1 * Čistiaca kefka

Vezmite prosím na vedomie: Medzinárodné lety nie sú povolené poslať kvapalín a balík neobsahuje mazivá, ďakujeme za pochopenie.

O Príslušenstvo: 1. Vzhľadom na obmedzenia leteckej dopravy, mazivá nie sú zahrnuté v výrobky dodávané z Číny. 2. Náš obchod bude poskytovať vhodné power converter bezplatne podľa produkty, ktoré ste zakúpili a štandardnej elektrickej zásuvky vo vašej krajine. 3. 'S box" a "Bez rubrike" sú originálne výrobky, výrobky bez krabičky sú zabalené v bezpečnostných bublina tašky a výrobkov s boxy sú balené v originálnej krabice. O Poštovného: 1. Ak potrebujete získať pozemok, akonáhle je to možné, vyberte si prosím Lodnej dopravy ako "www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava", a jeho logistika rýchlosť je veľmi rýchly. 2. My len loď na Potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. O Pripomienky: 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zdieľať fotografie a nechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu. 2. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo otvorenej, sme sľub, ktorý sme vám riešenie, až budete spokojní. Prosím, nebojte sa!

Štítky: ružová bezdrôtová hair clipper, bezdrôtové hair clipper stroj, kemei 1974b, waitless hair clipper, kemei km 1971, bezdrôtové strojčekov na strihanie vlasov, , bezdrôtové psa hair clipper, kemei km, zastrihávač brady kemei, kemei t9.


( 1 Hodnotenie )

Počet