Instyle Hojdačke Hojdacia Sieť Stolička Swing, Stoličky, Terasa, Hojdačka, Vonkajšie Záhradné Závesné Kreslo Cestovanie, Camping Hojdacia Sieť Silla Colgante

€14.16


Popis:

1. Relaxovať telo a myseľ pomocou swing predseda visí čipky hojdacia sieť.

2. Pohodlie a relax. Čipky swing čistý stolička môže byť použitá ako svetlo, kolísky a hojdacie kreslo na čítanie stoličky a relaxačné meditácie stoličky, tak, že sladko hojdačky mimo, si prírody, oddýchnuť pri západe slnka, relax pri bazéne, alebo v salóniku. Paluba, počúvať dážď, cvrčky, vtáčí spev alebo tichý hvězdářství noc, atď.

3. Platné pre vnútorné a vonkajšie aj ďalšie zariadenia, ako je rodina, spálňa, sunbathroom, detskej izby, obývacej izby, atď. Pridaním kúzlo na záhradách, dvoroch a paluby, všestrannosť je dosť slúžiť ako hojdacia sieť stoličky, izba zobrazenie alebo jedinečné umelecké diela.

4. Prenosné a ľahko zavesiť, to môže byť presídlené takmer kdekoľvek. To bude hotové za pár minút. Nízka hmotnosť, ľahko skladovať a prepravovať. Ľahko visí zo stropu, stromy alebo akýkoľvek pevný projekcia, že môže podporiť svoju váhu.

5. Hand-made etnický štýl unikátna hojdacia sieť swing štýl pre každého domova priniesť móda a jedinečný dotyk. Výroba, 100% bavlna ručné. Ručné umývanie. Zabrániť vonkajšie prvky.

Funkcia:

1. Nízka hmotnosť, ľahko sa prenášajú alebo ukladajú.

2. Vhodné na dvore, camping, poľovníctvo, turistika, cestovný ruch, atď.

3. Ľahký a pevný, veľmi pohodlné.

4. Úsek vaše dĺžka tela tak, že si môžete oddýchnuť od hlavy až k päte.

5. zavesiť dokonale na verande alebo pobočiek. Pohodlné kolísky stoličky sa čoskoro stane svoje obľúbené miesto k odpočinku.

Špecifikácia:

Materiál: Bavlnené lano net

Farba: Biela

Typ: 3 Typ Voliteľné

Veľkosť: 130*100 cm/51.18*39.37"

Hmotnosť capatity: 120 kg

Package zahrnuté:

Zadajte:

1x hojdacia sieť Stoličky

Typ B:

1x hojdacia sieť Stoličky

2x Vankúš

1x Skladovanie Taška

2x Lano

Typ C:

1x hojdacia sieť Stoličky

Poznámky:

1. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

2. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

Štítky: 1 krku hojdacia sieť, tábor swing stoličky, hojdacia sieť zavesiť, košík swing, záhradný nábytok vybavenie, tábor hojdacia sieť, pegless, vojenské rybárske stolička, salón stolice, stokke záhradné stoličky.


( 1 Hodnotenie )

Počet