Jednofarebné Padák hojdacia sieť s hojdacia sieť popruhy a Hliníková karabína Camping Prežitie cestovné Dvojité Osoba záhradný nábytok

€16.20


Prečo by ste sa mali rozhodnúť pre Naše hojdacia sieť?

Ťažká Konštrukcia - Vyrobené z 210T Padák stupeň nylonu, to hojdacia sieť možno ľahko podpora dvoch ľudí, alebo až 500 LIBIER! Dôvera nás sme to skúšali sa nad týmto! Dokonca sme inovovali na problém zadarmo, ľahký (0.7 oz každý) 7075 Lietadiel Triedy Hliníkovej Zliatiny wiregate karabín!

Ultimate Všetko Set - Máme vás vzťahuje, a potom niektoré! Tieto dvojité camping nezostalo prísť s 2 - 16 Slučky hojdacia sieť strom popruhy, veľké priložené ozubené puzdro s kompresie popruh a inovované wiregate karabín!

Obrovské, Ale Kompaktný – Na 260cm dlhý do 140 cm široký, Ale keď sa nepoužíva, to komprimuje späť do priložené ozubené puzdro VRÁTANE 2 stromu popruhy. takže je ideálny pre cestovanie!

Okamžité Nastavenie Kdekoľvek - S zahrnuté popruhy môžete byť relaxačné kdekoľvek, môžete si predstaviť v rámci minútu! S 32 rôznych súčet bodov pripojenia sú úpravy bez námahy pre každého, vrátane kiddos, rodičov alebo najnovšie z hammockers! Navrhnutý tak, aby visia zo stromov, skál, roll klietky alebo niečo, čo môžete získať popruhy okolo.

Špecifikácia:

Hlavný Materiál : Vyrobené z rýchlo sa odparujúci,počasie & plesniam resistant210T padák triedy nylon

Hmotnosť : 0.6 kg pre 260cm*140 cm hojdacia sieť;

Hmotnosť Kapacita : Komfortne podpora až 500lbs

Balenie Obsahuje:

1 x Prenosné Padák Nylon hojdacia sieť

2 x dve 7075 Lietadiel Triedy Hliníkovej Zliatiny wiregate karabín

2 x Silný hojdacia sieť popruhy s 32 pripojenie slučky

1 x prepravný vak

Vezmite PROSÍM na VEDOMIE: Zowee Obchod sa pokúša znížiť potenciál odpadu pomocou, každý kúsok tkaniny je k dispozícii vo výrobe, takže farba a šitie z hojdacej sieti sa môžu líšiť v závislosti od toho, čo je na obrázku.

Štítky: 1 krku hojdacia sieť, g202, double double hammock, koala panda, záhradný nábytok vybavenie, stôl hojdacia sieť, pegless, dvore, hojdacia sieť vonkajšie, príslušenstvo tábor.


( 4 Hodnotenie )

Počet