Biele plátno vonkajšie double hammock proti prevráteniu camping hojdacia sieť jednofarebné 2 metre double hammock terasa posteľ cestovanie turistika

€21.97


Funkcie:

*1. Posilnené textílie: 320 g/m2 hrubé tkaniny, žiarivo farebné, vyrobené zo 70% odolná bavlna a 30% soft polyester; Priedušná, potu savé a ľahko sa čistí.

*2. Až 660 libier-proces uzlov na oboch koncoch vydrží až 660 libier vplyv platnosti; 24 silné bavlna laná na každej strane distribuovať zaťaženie rovnomerne po celom povrchu.

*3. Cocoon-ako komfort: celková dĺžka je 200X150CM. Táto pohodlná hojdacia sieť je ideálnym miestom k odpočinku, nap, prečítajte si a mať dobrý čas s rodinou.

*4. Použite ho, ako si prosím: Či už je to dvore, terasa, spoločenská park alebo táborisko, si môžete vychutnať dobrý čas kedykoľvek cez tento jednoduchý hojdacia sieť.

*5. Ľahký a prenosný: To môže byť ľahko uložené v úložný vak.

Popis:

Či už je to na záhrade na terase, v komunite parku alebo na ceste na rodinný výlet, táto pohodlná hojdacia sieť je potrebné pre pobyt ďaleko od davu a teší upokojujúci chvíľu.

Hojdacia sieť je kompatibilný s celkom 48 rovnomerne a odolná bavlna vlákna (24 na každom konci), ktorá je kľúčom k tomu, že všetci super uvoľnená. Ručné knotting na oboch koncoch je dostatočne pevné, aby podporu 660 libier-nielen, že je to zaujímavý swing posteľ pre vaše dieťa, ale aj vhodným miestom pre každý v rodine, na čítanie alebo zdriemnuť!

Začiatok činnosti dnes a tešte najväčší relax na slnečné popoludnie.

Špecifikácia:

Farba: prírodná biela

Materiál: 70% bavlna, 30% polyester vlákniny

Celkové rozmery: 200x150cm

Nosnosť: 660 libier (300 kg)

Zoznamy:

1 * hojdacia sieť

1 * Skladovanie taška

2 * Uviazať lano

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

- Návrat : Ak tam nejaké problémy s kvalitou ,prosím ponuku podrobné informácie nám do 7 dní po prijatí zásielky,potvrdíme problém a potom ponúknuť uspokojenie soultion na vás.Všetci sa vráti položka musí byť v pôvodnom balení, a prosím ponúkajú sledovacie číslo.

- Spätná väzba : Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité! Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vážime si 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, je To dobré pre naše dlhodobá záležitosť. Budeme tiež odoslať rovnaké spätnú väzbu na vás.

Štítky: parure de lit 200, hojdacia sieť zavesiť, double double hammock, Pláž Stoličky, záhradný nábytok vybavenie, ohnuté skrutkovač, vzduchové matrace, tábor hojdacia sieť, pegless, hojdacia sieť vonkajšie.


( 0 Hodnotenie )

Počet