1pc Dieťa Silikónové Teether Cartoon Avokádo potravinársky Silikón Pandents DIY Počiatočných Hračky Pre Zuby Drobné Rod Dieťa Teethers Darček

€2.48


Spätná VÄZBA

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd, dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke. Ak nebudete spokojní s našimi porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie. Zaručujeme, že sme vám 100% slove žiadny problém pre vás. Ak máte akékoľvek otázky, plaese, neváhajte nás kontaktovať. Sme radi, že vám pomôcť ho vyriešiť.

DOPRAVA

Veľkoobchod a pokles sú obe vitajte Na pokles ,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli, Ako môžete sledovať moje parecl? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: baby boy počiatočných hračky, žuvanie náhrdelník, silicon náhrdelník dieťa kousací, fox kremíka, teether, diabol keychain, dieťa mlieko, dieťa toya kousací, smetisko biela, guľôčky kremíka.


( 3 Hodnotenie )

Počet