Kissteether 50pcs potravinársky Drevené Časti Buk Drevený Motýľ Zvierat Korálky DIY Počiatočných Ošetrovateľskej Náhrdelník Šperky Čo Teether

€13.48


Množstvo:50pcs Náš produkt vám pomôže vaše dieťa k pokroku a postihovania reflex a počiatočných. Je to úplne bezpečné pre deti, ale tiež je to vtipné, zaujímavé a krásne. - to je vždy: prírodné materiály,bezpečné používanie bezpečné pre žuvanie(spĺňa všetky požiadavky pre potravinársky pravého pokroku postihovania reflex jasné,krásne,atraktívne zvláštnym darom prírody Môže sa umývať s neutrálnym mydlom [Upraviť]: 1.Všetky obrázku sú prijaté v naturáliách. 2.Vzhľadom na svetelné a uhol faktory,niektoré produkty môže existovať malý aberration,dúfam, že môžete láskavo pochopiť túto situáciu. 3.Ak máte akýkoľvek problém,kontaktujte nás prosím najprv budeme snažiť v našich silách, aby sme vám pomohli,vďaka. Akékoľvek otázky, alebo potrebujete viac,neváhajte a kontaktujte nás.

Štítky: fox vlasy kapely kawaii, šaty dámske módne, šaty xv rokov broskyňa, šaty práce predaj rýb, gausha tvár masér, galaxy tab 84 panely, rukavice fox motocycle, šaty dámske krajiny, nabíjanie li ion 37 v.


( 1 Hodnotenie )

Počet