Cutomise Názov Cumlík Reťazca BPA Free Silikónové Teether Dreva Klip Fox Roztomilý Kreslený Mäkké Hlodavce DIY Dropshipping Rýchle Dodanie

€2.71


100% Potravinársky Silikón Počiatočných Accessrious Korálky Teether

♥BEZPEČNÉ--Potraviny Triedy Kvality Mäkké Žuvacie Silikónové, BPA Zadarmo, Bez ftalátov, kadmium, olovo, PVC, alebo kovy. ♥EFEKT--skvelé pre mäkké detské ďasná a rozvíjajúcich sa zuby zmiernenie bolesti počas rastu vášho dieťatka zuby. ♥ROZVOJ--farebné a jedinečne kreatívne, DIY nositeľné teether Cumlík klipy a dojčiace šperky rozvíjať detskú tvorivosť, ak dojčíte a žuvanie zuby, je veľmi dobrý Novorodenca darček. ♥MÓDNE & TRENDY - Žuvanie a Počiatočných náhrdelníky sú nosia celebrity, elegantné mamičky a deti. Dodáva, očarujúce atmosféra na váš (alebo dieťa) vrchné odevy.

Sľubujeme

*Všetky fotografie sú prijaté v skutočnosti.Ale ako rôzne počítače displej farby inak,farby skutočného položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov. *Všetky položky príde jasné, balenie a na čistenie,môžete jednoducho umyť s čistiť mydlovou vodou pred použitím(Umývačka riadu je k dispozícii). *Veľkosť môže trochu líši vzhľadom na ručné meranie alebo po granding. *Deti by mali byť vždy pod dohľadom počas hrania s dospelými a byť nikdy sám. *Všetky produkty sú bez BPA, Ftalátov, olova a PVC.Certifikáty môžu byť poskytované,prosím kontaktujte nás a ukáž mi svoju e-mailovú adresu.

O Dopravu

1.Normálne potrebné 2-5 dní na spracovanie objednávky po zaplatení. 2.Je možné inovovať na expresná doprava pre veľkoobchodné objednávky trvá len 3-6 dní.

Kupujúci pozornosť:

Neváhajte a kontaktujte nás dopredu nič iné, ak máte nejaké otázky alebo pocit nespokojnosti.

Štítky: okrúhle drevené cumlík klip, fox kremíka, teether, harajuku vetrovka, drevené cumlík klip, pivo, pivo, domáce, jedinečný figuríny klipy, fox race, anime slepé okno, baenie diy dieťa.


( 0 Hodnotenie )

Počet