KRÁSY PRESKLENÉ 60 Farby Eyeshadow Palety, Kovový Lesk Matným Leskom Prírodných 4 In1 Farba Dosky Makeup Paleta

€12.78


Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

Nové rotačné dizajn je navrhnutý tak, pridať 4 vrstvy na palete v prípade konštantnej oblasti. Takže hoci je to veľké farebné očné tiene, ale aj veľmi pohodlné na nosenie. Tu sú 60 ular farieb, vrátane kovový lesk diamond matný trblieta satin prírodných odtieňoch, atď. Ideálny pre profesionálne dymové oči make-up, svadobné make-up, party make-up alebo príležitostné líčenie.

easy-to-zmes vzorec ponúka širokú škálu vysoko pigmentácia hladké a zamatové prášok do vrstvy na oči bez námahy. To tiež dlho-trvajúce nepremokavé, ktoré umožňuje nádherný oko vzhľad, ktorý vydrží po celý deň.

Tieto matné a leskom očné tiene sú ľahko zmes. Tiene môžu byť použité mokré alebo suché pre mnoho rôznych vyzerá. Primerané farebné kombinácie, silne pigmentované tiene, aby oko vyzerá živšie a živšie. Môžete ho použiť ako zvýraznenie odtieňa, alebo ich použiť na hornej pery, tváre, nôh a tela.

Krásne balenie a 60 farebné očné tiene sú absolútne perfektný darček. Ideálne ako darček pošle na Milenca, Rodinu a Priateľov, keď Valentína, Narodeniny a iné Festival!

Zdravie a bezpečné ingrediencie a veľmi kvalitné, Hypoallergic, priateľské k pokožke, Krutosti-zadarmo. Farby ľahko použiteľné & umyte. Rovnako ako u všetkých kozmetika, malé kožné patch test sa odporúča pred použitím.

Názov: Očný Tieň

Projekt: Očné Tiene Prášok

Vlastnosti: Jednoduchá Zmes

farba:60 farby

materiál:prášok

veľkosť:17 cm * 9 cm * 4,5 cm

Obsah Balenia:

1* očné tiene

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: diamond očné linky, eyeshadow pery, 4 farebná paleta, beauti glazúra, eyeshadows eyeshadow palety 4 farby, krásy presklené colar rada palete, modrý tieň, farba jade, očné tiene, makeup paleta lesk.


( 1 Hodnotenie )

Počet