1PCS make-up Na sklade Tepla Paletu Eyeshadow Palety 3 farby Eyeshadow Vysoká kvalita Teplej 2020 doprava Zadarmo

€4.13


NAJLEPŠIA KVALITA A NAJLEPŠIA CENA NA DHGATE!!! Najnovšie make-up Tepla Palety Očných Tieňov Paletu 3 farby Eyeshadow Vysoká kvalita Teplej 2020 doprava Zadarmo Dobrý Zisk na predaj rýchla doprava za veľkoobchodné Kupujúci môže vrátiť item(s) o vrátenie peňazí do 7 dní odo dňa, kedy item(s) boli prijaté, a kupujúci je dovoliť vrátiť prepravné náklady. Položka(y) musí byť vrátení v rovnakom presné podmienky, ako keď bol vydaný. • Kupujúci môže vrátiť vec(s) na vrátenie dane, ak nie sú popísané alebo s otázkam kvality, a to do 7 dní odo dňa, kedy item(s) boli prijaté.Kupujúceho je potrebné, aby si mohli dovoliť návrat poštovné náklady, založený na predpoklade položky(položiek) prijaté.

O Nás tímu, ktorý sa angažuje v poskytovaní väčšina konkurenčných výrobkov a vynikajúce služby toglobal kupujúcich. Parklondon je objem predaja radí na prvé roky po sebe. Spokojnosť zákazníka vytvára vysoký kredit...... . Vždy sa môžete dôverovať nám, keď doingbusiness s nami. Tešíme sa na buliding dlhodobý obchodný s vami. O Kvalite každú jednu položku si bol testovaný pred poštovné a môžeme zaručiť kvalitu. Sme priami factory sa nachádza na predmestí v meste Shenzhen, ktorý má najväčší elektronickom trhu v Číne, preto môžeme poskytnúť najviac konkurencieschopné ceny a najlepšie Služby vo všetkých aspektoch. Je to vaša najlepšia príležitosť, aby mali priamy prístup k Číne elektronické. Doprava ●Objednávky bude dodaný do 2 pracovných dní po prijatí platby vymazané, ako sme sa takmer všetky položky instock. ●EMS:položky odoslané prostredníctvom EMS, dostanete k väčšine krajín do 6 až 8 dní. ●DHL:Položky odoslané prostredníctvom DHL, dosiahnuť väčšinu krajín v 4 až 7 dní. ●Ďalší deň vašej objednávky bude dodaný.

Štítky: eyeshadow palett, balzam kvet, make-up, jasné, rúž s kvetom, farba jade, značka make-up, jame eyeshadow paleta, cocute eyeshadow paleta, tvoria palett, hlboké nahé šaty.


( 1 Hodnotenie )

Počet