Krásy Presklené Storno Planéty Očné Tiene 40 Farieb, Matný Lesk Farebné Eyeshadow Vysokej Pigment Diamond Rainbow Make-Up Kit

€9.00


Package: 1PC x Eyeshadow Palety Popis: Jemné a hodvábne prášok, ľahko aplikovať Silné lepidlo, dlhá životnosť a nádherné farby, môžete vytvoriť hmlisté make-up efekt Táto paleta má všetky farby, budete musieť znova vytvoriť sofistikované alebo edgy vyzerá deň a v noci Pre rôzne príležitosti, bežné, party, svadba Kvalita:Prírodné Minerálne, Organické Zložky, bez Alkoholu, Žiadne citlivé, Bezpečné testované Popis: 【All-purpose makeup paleta] vyzýva Kompletné 40 odtiene patrí matný, leskom a kovové vzťahuje na všetky vaše potreby. Môžete vytvoriť bohatý a prekrýva s iným štýlom očný make-up. S zmesi matný a leskom/metalické odtiene, ľahšie a neutrálne hnedá môžu byť nosené na každodenné. Viac žiarivé odtiene bude viac vhodné pre chodiť na udalosti, večera alebo noci von. 【Mäkký a Jemný Prášok] vyzýva Veľmi jemný, keď sa ich dotknúť. S super krémová, zamatovo mäkký a hladký prášku, je ľahko vrstvy a zmes dobre. Č dráždiť lietania prášok. Nemali by ste sa obávať, že minimálny spád je normálne. Na matné odtiene sú vysoké pigmentované, zatiaľ čo leskom má ideálne pressed powder, ale nie sú typ trblieta, ktoré nemajú iskru. Na trblieta môže byť tiež použitý ako zvýrazňovač. Skvelé pre všetky tóny pleti! 【Dlhotrvajúci efekt] vyzýva Blendable skvelé pigmentované eyedshadow, aby to trvať dlho, aby sa vaše ideálne eyeshadow make-up pre všetky deň, užiť si váš očný make-up od každodenného na extravagantné glam vyzerá! 【Šumivé strieborný kryt s magnetize zavrel] vyzýva Pekný obal s lesklým zlatým písmom kryt. Zostane uzavreté aj s magnetize vypnúť, čo je skvelé pre cestovanie.

Štítky: muž očné tiene, hviezda očné tiene, beauti glazúra, veľké oko palety, chrániť očné tiene, huda krásy paletu naughty, krásy presklené storno planéty, dodo dievča eyeshadow, krásy glazúra lesk, duochrome lesk.


( 3 Hodnotenie )

Počet