1 KG Červenej Mosadze, Medi Hliníková Elektróda na Zváranie Tyč priemer 1,6 mm 2,0 mm 2,5 mm 3.0 mm 4.0 mm 5,0 mm

€10.01


W E L C O M E :)

[ Mosadz ] zváranie rod: To sa používa predovšetkým na: zváranie medzi medi a železa, a je potrebné používať s ocele na zváranie prášok spolu. Mosadz zváranie prút > dĺžka: 1m (ako medzinárodné balíkové strane limit dĺžky, bude rezať každý kus rozdeliť do 2 ks alebo 3ks) Na počet zákazníkov, ktorí sa zaujímajú o množstve 1 kg, tieto údaje je len orientačný, hmotnosť menej ako jedna chyba v normálny jav, len nízku nie je vysoká. 1,6 mm: o 58pcs 2.0 mm: o 38pcs 2,5 mm: o 24pcs, 3.0 mm: o 16.5 ks, 4.0 mm: o 9pcs =========================================================== [ Meď ] zváranie rod: Dĺžka (kolo) zváranie medi tyč (fosfor meď): 45 Dĺžka (ploché) zváranie Medi tyč (fosfor meď): 2.8 mm*1,2 mm*400mm (W*T*L±0.5 je k dispozícii), o 85-88pcs =========================================================== [ S301 hliníkové ] zváranie prút:

2.0 mm: o 115pcs 2,5 mm : o 70pcs 3.0 mm: 50pcs (môžete poznámka S301 zváranie hliníka rod veľkosti, ktoré potrebujete, ak nie je voľba pre vás) =========================================================== Ako vybrať zváranie prút a vysvetlenie? - zváranie medzi medi a medených: musieť použiť fosforu, medi elektródové zváranie rod, nie je možné použiť mosadze, medi a hliníka zváranie rod. - zváranie medzi Meď a železo: je potrebné používať mosadz zváranie prút a medi, zváranie prášok, nie je možné použiť fosforu, medi, zváranie rod. - zváranie medzi Meď a hliník: má použiť meď - hliník zváranie rod, nie je možné použiť mosadznou elektródou a phosphrous medi, zváranie rod. - zváranie medzi Hliníková rúrka a hliníková rúrka: možno použiť meď-hliník zváranie rod, nie je možné použiť mosadz zváranie prút, a fosfor zváranie rod.

Štítky: hliníkový profil pre cnc, castolin 192, bar horčíka, abs plast prút, mosadzné spájky, hliníkové tyče, mosadz zvaru, kúpiť grafitové elektródy, mosadzné tyče prúty, ac dc zvárač.


( 1 Hodnotenie )

Počet