DESAŤ HIGH Volfrámové elektródy, zváracie elektródy 175 1,1.6 2 2.4 3.2 mm WC20 WH WL20 WL15 WT20 TIG zváranie prúty Doprava Zadarmo zákazník prispôsobenie OEM ODM

€53.23


Desať-Vysoká volfrámové elektródy 10 ks/sada

Volfrámové elektródy je non-topenia vodič používa na zváranie práce v argón alebo hélium ochranný plyn prostredie. Na rozdiel od iných typov zváranie, táto elektróda len príčiny vzniku oblúka a drží sa, že to nie je spájky. Na volfrám je najvhodnejší pre tieto účely, najviac tesný kov známy v čase. Volfrámové elektródy môže obsahovať aktuálne, dlho odolávať vysokým teplotám a topiť v rovnakom čase desiatky krát pomalšie, než pri iných kovov v podobných podmienkach. Teraz na trh, tento materiál dostala rozsiahly klasifikácie, ktoré umožňuje vybrať kvalitu elektróda na zváranie podmienky. Volebný volfrámu priemer elektród v závislosti od zváracieho prúdu

Označenie volfrámové elektródy na oblúkové zváranie argónom podľa farby

Vždy prvý symbol na označenie "W"-označujúce kovové volfrámu. Druhý symbol označuje typ kovov alebo kovov. Prvé číslo je číslo označujúce Ligator podiel na 1000 volfrámu, že je počet 20 bude znamenať 2% nečistôt, 8 - 0.8% a tak ďalej. Druhé číslo označuje elektródy dĺžky, najčastejšie veľkosť je 175 jar, ale výrobky, 50, 175, 150mm dlho sú na trhu k dispozícii. Čistý volfrámové elektródy ťažko použiť TIG zváracie stroje, tak rôzne nečistoty sa pridávajú do zliatiny. Ligatúru je potrebné na to, aby elektródy požadované vlastnosti hebkosť, arc formácie, vodivosť, pevnosti, atď.

TH-PB za set obsahuje 10 ks volfrámové elektródy 175 dlhé

"PB"-medzinárodné označenie čistej volfrámové elektródy, alebo skôr, v takomto produkte nie menej ako 99,5% - nú kovu. Ako už bolo spomenuté, produkt má viacero podmienok pre používanie a ostrenie. Označené zelenou farbou.

Th-wc20 sada obsahuje 10 ks volfrámové elektródy 175 dlhé

"C"-tento symbol na označenie znamená nečistoty ceru (non-rádioaktívne vzácne, zem, kov). Výrobky sú označené sivou farbou. WC non-taviacou elektródou-Univerzálny a vhodný pre prácu s konštantný a variabilný prúd.

Th-wt20 sada obsahuje 10 ks volfrámové elektródy 175 dlhé

"T" je tória uhličitého. Ako prúty sú označené červenou farbou. Používajú sa pre väčšinu práce s farebné kovy, nízkolegovanej ocele, uhlíkovej zliatiny nerezovej ocele. Vďaka dlhý zoznam dostupných zliatiny, na torium prúty sa stali jedným z najviac používaných. Ale je tu jeden veľký omyl spojené s ligatúru je rádioaktívnych činnosti. To je dôvod, prečo prúty sú označené svetlé farby. Aby sa zabránilo nepríjemné následky odporúčam striktne dodržiavať všetky bezpečnostné požiadavky, počnúc používanie ochranných odevov a masky, dokončovacie s opatrní, vetranie pracovného priestoru. Ďalšie plus WT tyče je sila, čo je dokonca viac, než zváranie volfrámové elektródy čistého kovu.

Th-wl15 th-wl20 sada obsahuje 10 ks volfrámové elektródy 175 dlhé

"L" je Lantana dusnatého. Tento kovové produkty, ktoré sa predávajú s rôznymi označenie ce 1.5% nečistôt (tip je maľované v zlatej farby) a 2% Lantana (tip svetlo modrá). Výrobky sú klasifikované ako univerzálne, schopné pracovať s premennými a konštantný prúd. Charakterizovať vysokou pevnosťou zliatiny sám, schopnosť pracovať vo vysokej kapacity a odporu voči drží ostrenie rod. Používanie týchto tyče na zváranie argónom umožňuje menej často na vykonanie ostrenie auditu.

TH-WH mix mix sada obsahuje 10 ks 175 dlho elektródy

Dĺžka: 150mm Množstvo: 10w. T. \ comp. Stavebnica obsahuje wt20-2 W. T. (red) + wl20-2 W. T. (modrá) + wl15-2 W. T. (zlatá) + WP-2 W. T. (zelená) + WC-2 W. T. (šedá)

Odporúčame vám, aby ste sa oboznámili s funkciami aplikácie pre každý typ elektród prostredníctvom porovnávacej tabuľky.

* Dodania (doručenia je možné rôznymi spôsobmi.)

1. doručenie zdarma pre všetky dopravné možnosti. 2. tieto prepravné inštrukcie v "predávajúci spôsob dopravy" Doručenie do ru: 7 až 15 dní (pre malé mestá a mini-mestá doručenie self-dodávky) Doručenie do ostatných európskych krajín: 7 až 15 dní 3. Tovar bude odoslaný najneskôr do 72 hodín po plnej úhrade, vrátane vlastné príkazy s neštandardné požiadavky na dĺžku a ďalšie parametre 4. budeme loď vašej objednávky vlastné letecky vrátane objednávky sledovanie služby podľa čísla.

* Návrat politiky a vymeniteľné tovaru

1.100% refundácia-záruka do 30 dní 2. akceptujeme položka na výmenu alebo vrátenie peňazí do 30 dní od doručenia tovaru. 3. Tovar musí byť v pôvodnom stave, tovar nesmie byť nosený, použitý alebo je predmetom ďalších zmien.

* Recenzia

1. akonáhle ste dostali váš položky prosím, zanechajte nám spätnú väzbu-to bude o tom informovať nás, že ste sa bezpečne dostali svoj tovar. 2. sme naozaj potrebujú vašu pozitívnu spätnú väzbu a sú úprimne vďačný. 3. najdôležitejšou vecou pre nás je, že našich zákazníkov sú s nami spokojný. Ak Máte akýkoľvek problém, prosím, pred odchodom akýkoľvek typ spätnej väzby-kontaktujte nás. Dávajú nám možnosť okamžite reagovať na všetky príčiny nespokojnosti. 4. negatívne recenzie nevyriešia nič. Sme vždy pripravení vyriešiť všetky problémy. Tak neváhajte a kontaktujte nás.

Štítky: tig zváranie, wt20 zváranie volfrámové, electrod volfrámu, krúžok volfrámu svadbu, volfrámových drôtov na zváranie, VOLFRÁM, zváranie pozinkovaných prúty, krúžok volfrámu, zvárač tig, tig volfrámu.


( 0 Hodnotenie )

Počet