20Pcs Zváranie Spájkovanie Rod 2mmx500mm Nízkej Teplote Hliníkový Drôt na Zváranie, Spájkovanie Rod Nastaviť Pre Spájkovanie tvrdé Spájkovanie

€3.81


Špecifikácia:

Úplne nové

Materiál: Hliník

Farba: Strieborná

Priemer: cca. 2 mm

Dĺžka: cca. 500mm

Bod Topenia: 647℃ ~ 658℃

Odporúčané pre zváranie alebo spájkovanie hliníka, zliatiny: 1060, 1350, 3003, 3004, 3005, 5005, 5050, 6053, 6061, 6951, 7005, a liatej zliatiny 710.0 a 711.0

Funkcia:

Vynikajúca odolnosť voči korózii.

Pri nízkej teplote, nie hrdze.

Odolné a vynikajúce spracovanie.

Skvelé zváranie účinok.

S plnou & plynulé zváranie účinok, pretože vnútorné prášok.

Nízky bod topenia.

Vysoká tepelná vodivosť, vysoká elektrická vodivosť a vynikajúce spracovanie výkonu.

Nemusíte používať ďalšie prášku prášok s hliníkovej zliatiny ako zváranie jadro a povlak ako soľ základňu.

Jednoduché zvaru.

Používa sa pre argón oblúkové zváranie a plniaci materiál pre čistý hliník, spojenie s hliníkovým autobus a vodiace tyče, hliníkové elektrolytické strojov a elektrickej energie, chémie, potravinárstva a podobne.

Ako Používať:

1. Čisté a polishe fyzickej povrchu.

2. Teplo povrchu základného materiálu, až kým teplota drôt na prevádzkovú teplotu 380℃ ~ 400℃, takže sa môžete spoľahnúť na materskej kovové prenos tepla zváracie drôty na formulár zvarov, by nemali používať plameň horieť drôt, Keď teplota povrchu základného kovu je dostatočné, vodič môže prietok dobre a preniknúť do kovu kapilárnej.

3. Pri oprave tenké hliníkové, ako dlho, ako hliníková základňa kovové vykurované na vhodných pracovných teploty, a potom použite drôt a späť trenie topenia do tvaru zvaru, len s kovovou kefa taveniny zváracie drôty na zváranie na mieste zvaru.

4. Použitie propán plynu do zvaru s mall objekt, použiť priemyselných plynov alebo indukčný ohrev zariadenie na odvod tepla a zvaru veľký objekt, prírodné pomalé chladenie po ukončení zvárania.

Package zahrnuté:

20pcs x Zváranie Spájkovanie Prút

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 chyby spôsobené ručné meranie.

Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Štítky: šaty noc straple, ninja ultras hoodie, mou tenisky šortky, motocykel 1 24 auta, popsoket žehlička čierna, moufle bebe pokemon, mazda 323 v6 motor, nylon rybolovu 35 kg, prívesok hruška striebro.


( 1 Hodnotenie )

Počet