Strom Svetlo 72 LED Nočné Svetlo Strom Medený Drôt Garland Lampa Vianočné Rozprávky Svetlá, Svietidlá Dovolenku osvetlenie Domov Spálňa Decor

€10.83


Špecifikácia: Materiál: plast + medený drôt

Base: priemer 12*3,5 cm

Prepínač: dotyk

Napájanie: USB DC5V + 3xAA batérie 1,5 V (nie je súčasťou)

Počet svetiel: 72 svetlá

Svetelný tok: 1000 (lumenov)

Poznámky: 1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Funkcie: 1.Bonsai štýl, dizajn, veľmi vhodný pre domáce dekorácie na stôl alebo stolík.

2.Svetlá na vianočný stromček sú posiate mnohými teplá biela LED svetlá. Kvety sú jasné farby, a stonky a vetvy sú hnedé, čo je viac atraktívne ako v reálnom bonsai rastliny.

3.Nastaviteľné: Použitie nastaviteľné pobočiek na splnenie HOBBY potrieb. Môžete ohnúť, konáre a stromy do akéhokoľvek tvaru sa vám páči alebo viac fyzických strom tvar.

4.Bezpečnosť nadovšetko. Stabilná základňa, ktorá je vybavená USB konektor, môžu byť použité v interiéri.

5.Účel: Vhodné pre domáce, spálňa, obývacia izba, balkón, balkón, okno, kancelárie, detské izby, reštaurácia, vchod, pavilón, police, na Vianoce, Nový Rok, party, narodeniny, párty, svadba, večera dekorácie.

Balík obsahujúci: 1x strom svetlo, 1x kábel USB kábel 1x vypínač base

Štítky: krajina strany svetlá, nášivka tienidlo, lampa led, spálňa furnitur, st valentin, ucho bielizeň, spálňa led steny, lampa, celling lampa zvierat, arbol led.


( 0 Hodnotenie )

Počet