Silikónové Detí nočné svetlo Medveď Farba Dieťa Lampy 4 Režimy 9 Farieb USB Nabíjateľné Ťuknite na Noc Čítanie Pre Deti Darček Pohodlie hračka

€11.56


-8 živých farieb -Vysoká kvalita žiadne toxické mäkké umývateľný silikónové + ABS materiálu bezpečné pre bábätká a batoľatá. Žiadne ostré časti a je možné dať do postele. -Prenosný dizajn a ručné veľkosť pre Deti. Priniesť na kempovanie výlet alebo si ho na nabíjačku. -Postavený v 1200mAH lítiové batérie, podporuje prenosné použitie po celú noc. Nie je potrebné, ak chcete vymeniť batérie, a nie je horúce. Micro USB nabíjanie bod prístupné počas nabíjania vo vzpriamenej polohe.

Špecifikácie: Položky: Silikónové Nočné Svetlo Materiál: ABS Napätie: DC-5V Napájanie: 0.3.W Svetelný Zdroj: LED Položku Veľkosť: 5.9*4.7*3.3 Palec Čo Získate: 1*Mať Silikónové Noc Lampa 1*USB Kábel(Nie zahŕňajú ak si zvolíte modle Energie Batérie) 1*Návod na obsluhu UPOZORNENIE: prečítajte si, Prosím, pred zakúpením. Tam sú dve veľkosti tohto produktu: 1.Nabíjateľná 2.Výkon batérie Nabíjateľné je ten, ktorý s lítiová batéria v ňom. Ak si vyberiete typ Napájania Batérie,Batérie a nabíjanie riadku sú všetky neobsahuje .

Štítky: lampa vodopád, led panda, batérie, umývadlo, dieťa lampa, stropné svietidlo medveď, veľké znášať nočné svetlo, lampa králik, medveď žiara, medveď led, lumix dotyk.


( 1 Hodnotenie )

Počet