Plameň Účinok Svetla Kreatívne Domáce Retro Dekorácie Halloween, Vianočné darčeky AAA LED svetlo, Plameň Lampy Krb svietidla USB

€11.20


popis výrobku:

Hlavný materiál: živica, žehlička

Typ batérie: 3 x AAA batérie (nie sú súčasťou) alebo USB

12x12x18.3 cm (s batériou napájaný)

14x14x24.6typ (batérie powered)

16x14x27cm (batérie powered)

30x21x7.8 cm (batéria + USB napájanie)

33.2x21x8.8 cm (batéria+USB napájanie)

funkcia:

Hľadáte bytové doplnky, ktoré robia váš domov viac pohodlné a relaxáciu, najmä keď zima sa blíži? Potom vám ponúkame ideálne riešenie.

Náš krb, svietidlá majú denníky a veľmi realistické pohybujúce sa plameň účinky. To bude akejkoľvek miestnosti, pohodlné a priniesť ideálnu atmosféru. To je nielen krásna, ale aj bezpečné. Veľmi vhodné pre život v malých priestoroch. Falošný oheň je najlepšie a bezpečnosť je prvoradá.

Naše led krb je napájaný 3 AAA batérie (nie je súčasťou), alebo USB powered, ako môže byť napájaný, prenosné a super jednoduché použitie. To má on/off switch a môže byť umiestnená kdekoľvek bez obáv a pomocou nevzhľadných káblov.

Krb svietidla dekorácia je veľmi vhodná na Vianočný stôl dekorácie, vonkajšie/vnútorné stôl dekorácie, vchod dekorácie, krbové kryt dekorácie, paluby a terasa dekorácie alebo kuchynské skrinky top.

Tam je závesný krúžok v hornej časti, čo zvyšuje jeho funkčnosť, pretože to umožňuje zavesiť ho tam, kde ho potrebujete, a tak poskytuje ďalšie možnosti pre váš obývacia izba nastavenia.

Package Zahrnuté:

1 x krb svietidla alebo 1 x krb svietidla (usb kábel)

Štítky: vianočný záves dverí, kominek led, dlhý zips, dekor plameň elektrický krb, led, svietidlo led, veniec na dekor s diaľkovým ovládaním, krb svietidla, krb lampa, lampa olej.


( 3 Hodnotenie )

Počet