CCA CX4 bezdrôtové slúchadlá bezdrôtová športové chrániče sluchu hlboké basy slúchadlá bluetooth headset hráč fone de ouvido pre S1

€23.98


Špecifikácia Výrobku:

1.Názov produktu: CCA CX4 TWS Slúchadlá 2.Značka: CCA 3.Bluetoth Verzia: Bluetooth V5.0 4.Slúchadlá typ: In-ear 5.Frekvenčná odozva:20-40000Hz 6.Sensitvity: 93db 7.Bluetooth rozsah: 20 m 8.Slúchadlá hmotnosť: 4.9 g(jednom uchu) 9.Nabíjanie priestoru hmotnosť: 50g 10.Slúchadlá napájanie: 40mA(jednom uchu) 11.Nabíjanie oddelení výkon: 400mA 12.Configueation: 7mm dual magnetické dynamické*1 + 30019 vysoká frekvencia vyvážené kotvy*1

CCA Cx4 Hybridné Technológie

Jednotka Bezdrôtového Headsetu Vnútorný vzhľad, trvale udržiavať consisten: profesionálny štandard

Vynikajúce Luxusná Textúra

Nádherný samoopaľovacie proces + dovezené živica dutiny kolízie kovové dekorácie Živica sprej s UV lakom robí slúchadlá celková svetlo zmysel elegantné a jemné. Vizuálne briliant pohodlné na nosenie.

Non-induktívne Oneskorené Pripojenie

Podpora nezávislých prenos ľavej a právo slúchadlá, stabilný a hladké pripojenie 0X4 má master-slave wiching funkcia thatis odlišné od nízke enid. modely. to supporshgiserof ľavej a pravej slúchadlá sám, alebo spárované. Vybrať upcasualyandfretly pár späť na pripojenie qickly a stail

Technické Inovácie Hybridné Technológie

Horizontálne hybridné technológie štruktúra 1 vysoká frekvencia pohybuje železo+1 dual magnetické dynamický Vybavený vlajková loď 7mm dual magnetické pohybe cievky jednotky, hladké mid-frequengy elastické nízkou frekvenciou detail obnova je veľmi bohatá. Na 30019 vysokou frekvenciou pohybujú železa jednotky je pre rozlišovaciu svetlé vysokou frekvenciou, a poslucháčov zuba zvuk,

Čierna Technológia 7mm Dual Magnetické Dynamický

Dynamické, čo je len vybavený vlajková loď produktov, sa teraz používajú v CX4 Dvakrát magnetického toku je cievka viac sensitve, a môže presun viac výrazne pod zotrvačnosti poskytovaná dlhý zdvih, účinne znižuje skreslenie, a pozdĺžne zvukové pole je práve priniesť ing viac contag organizačné jednotky zvuk.

Hra Odkladu Prístupy 0

High-výkon v režime Víťazstvo je o krok napred, High - výkon sa funcion špeciálne vyvinutý pre hry, a silný, vysoko - rýchlostný prenos effic iency zabezpečuje, že slúchadlá prijímať kvalitné zdroj zvuku signály. Po vstupom do hry, tri kliknite na dotyk tlačidla zapnúť okamžite.

Pohodlné Nosenie Na Uchu Contour

Redukcia šumu, účinnú izoláciu vonkajší hluk, jasnejšie počúvanie Podľa tvaru vonkajšie ucho, na cavily Riadok 5 určené na fi ucho pozorne. čo môže achleve dobré nosenie comfor a zvuková izolácia a zníženie hluku účinok.

Super Humanized A Jednoduché Ovládanie

Pick up pripojenie/Dať do nabíjanie/inteligentné automatické párovanie/Automaticky pripojiť späť Vezmite si slúchadlá z nabíjanie priestoru v rovnakom čas, a ľavej a noc slúchadlá sú automatially spárované. Dajte headset do nabíjanie corm partment na headsetwll automaticky vypnúť a starosti. Po f prvej pripojenie Úspešné to bude autormatically znovu evey čas headset je vyradené.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, bem bluetooth slúchadlá, bluetooth earpiec, handfree, držiak na slúchadlá hráč, bluetooth headphon, headphon bezdrôtové, earphon, herné slúchadlá slúchadlá, box hráč.


( 5 Hodnotenie )

Počet