Lenovo Slúchadlá 4-reproduktorová Bluetooth5.0 Bezdrôtový Headset Neckband Slúchadlá IPX5 Nepremokavé Športové Slúchadlá s Potlačením Hluku

€10.40


Hlavné Funkcie

● Funkcie BT 5.0 technológie, výhodné pre vás, aby ste ho pripojiť na váš smartphone, s CVC hluku-poradenské mikrofón, slúchadlá zbaviť statické a životného prostredia hluk počas telefonických hovorov, takže môžete mať jasnejšie a viac stabilné hovory. ● Top triedy reproduktory, ktorá vám všetci-okolo stereo zvuk, ideálny pre hranie hier. ● Zabudovaný 105mAh nabíjateľnou batériou, čo je v pohotovostnom režime 120 hodín a nepretržitý pracovný čas približne 8 hodín. ● Keď je pripojený k telefónu, batérie kapacity, slúchadlá sa bude zobrazovať na vašom telefóne, aby ste mohli vedieť, kedy nabíjať earphoneseasily. ● Vyrobené z kvalifikovaných kovov a silikónový materiál, je protiprachová, sweatproof a nepremokavé, skvelá pre vaše každodenné používanie. ● Ergonomické a magnetické dizajn, ľahké a veľmi pružné, môžu byť ohnuté na akýkoľvek tvar, ľahko sa skladuje.

Zväzok Podrobnosti

1 x Pár Slúchadlá 1 x anglický Manuál 3 x Pár Eartips 1 x USB Kábel

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, bem bluetooth slúchadlá, bezdrôtový reproduktor, bluetooth receiv, lenovo ht slúchadlá, bluetooth headphon, earphon, portabl reproduktor, ios slúchadlá, modrá bluetooth slúchadlá.


( 1 Hodnotenie )

Počet