Bluetooth 5.0 TWS Bezdrôtové Slúchadlá IPX7 Nepremokavé Ucho-montáž In-ear Zníženie Hluku Ušné Sviečky S Nabíjanie Box Mikrofón

€13.73


Funkcie:

1.Bluetooth 5.0 & Jedným tlačidlom Kontroly:Bezdrôtové Slúchadlá prijíma bluetooth 5.0 čip, rýchle párovanie, dlhým stlačením tlačidla napájania na 3 sekundy pre zapnutie, červené a modré svetlo blesku striedavo, potom otvorte bluetooth na telefóne a hľadať "BE1018" a pár. Jedno tlačidlo kontroly, jeden kliknite na tlačidlo play/pause/prijatie hovoru/zavesiť, dvakrát kliknite na prepnutie nasledujúcej skladby, dlhým stlačením 2 sekundy odmietnuť hovor. A má hlasové pokyny, batéria funkcie zobrazenia atď.

2.Ucho Bluetooth Slúchadlá:In-ear bluetooth slúchadlá s ergonomický dizajn ucho, plne fit mimo auricle, rozptýlenie síl ložisko bod na dvoch miestach na zmierniť tlak na uši, robí na sebe pevnejšie a oveľa pohodlnejšie. Na TPE mäkký materiál je vhodný pre dlhú dobu bezbolestné nosenie.

3、Hluku lsolation Robí Crystal Clear Stereo Hovorí:Up-to-date chipset teraz podporuje izolácia hluku a monitorovania životného prostredia v stereo režime, tak, že deivers jasné a efektívne hovoriť.

4、IPX7 Vodotesný/HD Stereo Zvuk:Poskytuje ostrý a silný zvuk, len si najvyšší bezdrôtové počúvanie. Sú navrhnuté tak, aby potu a vlhkosti von. Sú IPX7 menovitý odolný voči poveternostným vplyvom. Nikdy sa nebojte ťažkých potu počas cvičenia s vaše slúchadlá.

5、Super-nízke Audio Oneskorenie Poskytovanie prémie na hranie a herný zážitok:Vďaka chipset, teraz v rámci efektívny prenos nielen prehrávania a hovoriť, ale garming. S super-nízke audio delay, môžete získať stabilné pracovné a zábavné skúsenosti.

Špecifikácie:

Headset:

Bluetooth verzia: V 5.0+EDR dual režimy

Bluetooth profil:Podporu A2DP1.2/ AVRCP1.4 /HFP1.6 / HSP1.2 DI1.3 / AAC_LC dekodér

Chipset: Airoha AB1526P

Skreslenie:

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, husa vzduchu struky, ťažké bezdrôtové slúchadlá, fotoaparát microfone, headset ipx7, airpodspro, rukoväť hoco, sl tws slúchadlá, bluetooth receiv, shure sm58.


( 1 Hodnotenie )

Počet