Vysoký Tlak Silný Vzduchovým Spotrebu Energie Blaster Čerpadlo, Potrubie Dredger Rúry Bagrovanie Nástroj Kanalizačné Potrubie Čistič

€6.71


Informácie o výrobku(cca.):

Názov produktu: rúry dredger

Produkt materiál: PP+TPR+ silica gel

Netto hmotnosť výrobku: 134g

Produkt hrubý: 195 g

Funkcie:

Kompaktný

Hoci je to silný a odolný, na Zaniesť Delo je skutočne menšia ako väčšina fliaš vody. Okrem toho sú ľahké prenášanie, to bude tiež zaberajú veľmi malý priestor vo vašej kúpeľni alebo v kuchyni, hlavne v porovnaní s tým, piest alebo hada. Plus, ak potrebujete, aby ju niekde, že to nie je váš domov, budete môcť hodiť ju do takmer akéhokoľvek taška

Pre Rôzne Kanalizácie

Tento nástroj bude vytvoriť vzduchotesným uzáverom, ktorý vám umožní vyčistiť prakticky všetky sprcha, vaňa alebo umývadlo mozgov, bez ohľadu na to, že mozgov veľkosti alebo tvaru. Nebudete ani musieť odstrániť mozgov je zátkou alebo rošt s cieľom umiestniť Zaniesť Dialo overtop to.

Opakovane

Na Zaniesť Dela nie je niečo, čo budete môcť použiť len pár krát, než hádzanie to preč. V skutočnosti, jeden z nich môže trvať roky, dokonca aj vtedy, ak potrebujete vyčistiť kanalizácie na týždennej alebo mesačnej báze. Ak sa to vôbec začne objavovať špinavé, môžete opláchnite ho vodou

Žiadny Zápach

Ako to robí svoju prácu, to mozgov-cleaning tool nebude uvoľňovať akýkoľvek druh zápach, ani ho priniesť akýkoľvek zápach až na splnenie svojho nosa po tom, ako sa vyčistená vašich mozgov. Namiesto vyťahuje nečistoty až po vašom scedíme a von, a potenciálne páchnuce do vašej kuchyne, alebo kúpeľne, to budem posielať špina dole, takže nebudete cítiť vôbec.

Ako Používať(Krok Za Krokom):

Krok 1:Vyplniť Vody Komora

Pred použitím Zaniesť Delo, budete musieť vyplniť jeho vody komory. Ak to chcete urobiť, otočte prístroj tak, aby širší koniec smeruje nahor a naplňte ju na vrchol bez pretekania to.

Krok 2:Flip Zariadenia

Potom, čo váš prístroj je vodná komora je plná, rýchlo flip nástroj a umiestnite ho priamo cez váš upchaté mozgov.

Krok 3:Push Čierny Povrch

Akonáhle ste otočený prístroj ako na vrchole umývadlo, sprcha alebo vaňa mozgov, zatlačte na kruhový čierny povrch, ktorý sa zobrazí v hornej časti prístroja. Ak budete tlačiť dole dosť tvrdo, to bude posielať vody do upchaté scedíme a vyčistiť zaniesť. Avšak, ak budete tlačiť na to príliš ľahko, možno budete musieť push to opäť viac síl na vyčistenie kanalizácie.

Krok 4:Odstrániť Zariadenie a Test

Nakoniec, po dokončení tlačí krok, odpojte zariadenie od chladiča a vyskúšať mozgov, aby sa ubezpečil, že je to jasné. Ak nie, zopakujte tlačí krok ešte raz.

Obsah Balenia:

1 * Zaniesť Cannon

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Štítky: čistenie kanalizácie, drainer cleaner, blockage, rúry hada, air power mozgov blaster zbraň f, vzduch mozgov blaster auring, odtok cleaner smal, parné trubice, karcher, čistič mozgov.


( 0 Hodnotenie )

Počet