Originálne Náhradné Batérie Samsung Pre Samsung Galaxy Tab S3 T825C TabS3 SM-T825C Skutočný Tablet Batetry EB-BT825ABE 6000mAh

€9.58


Značka:Samsung

Atribúty produktu: 100% Originálne Pravé

Typ batérie:EB-BT825ABE

Kapacita batérie: 6000mAh

Napätie limit: 4.35 V

Kompatibilný s: Samsung Galaxy Tab S3 TabS3 SM-T825C T825C

Batéria Krajina Pôvodu: Čína

Balenie špecifikácia: bulk balení (bublina obálka taška)

Tento produkt sa zabezpečilo, že nákup je z výrobcovia mobilných telefónov príslušenstvo predajných kanálov, úplne 100% pravý originál.

Dôležité: Nový Lítium-Iónové batérie musia byť PLNE NABIŤ a ÚPLNE VYBIŤ 2 až 3-krát, kým budú PLNE KLIMATIZOVANÉ. Prosím, pamätajte, že nový Lítium-Iónová batéria je plný výkon a dlhú životnosť sa dá dosiahnuť len po 2 až 3 úplných cykloch nabitia a vybitia. Po prejdete cez 2 na 3 bicykle, budete nikdy musieť stav, batériu znova! Všetky hovoru a pohotovostného režimu časy sú orientačné, v závislosti od dopravcu nastavenia siete, intenzity signálu, a vybraté funkcie. Doby hovoru a Pohotovostného režimu bude nižšia v Analógový režim, ako je uvedené vyššie. Vážení zákazníci a priateľ: keď si kúpite môj výrobok,ak sa nič nezvyčajné nedeje:Neboli prijaté položky, alebo v rozpore s popisom alebo iné dôvody, aby ste neboli spokojní. Prosím, nenechávajte neutrálne (alebo negatívnu )spätnú väzbu alebo otvoriť prípade ľahko, prosím, neváhajte a napíšte ma kontaktovať. Budeme sa snažiť, služby vyriešiť váš problém. Verím, že dobrá komunikácia môže vyriešiť všetko. Ďakujeme za vaše pochopenie a trpezlivosť.

Budeme loď vašej položky, akonáhle je to možné po zaplatenia. Ak sa vaše položky vybehol z akcií alebo iných problémov. Budeme vám hneď ako to bude možné. Normálne, budeme loď ju Hong Kong Letecky, Singapur Letecky. Medzinárodnú Dopravu vyžaduje zložitejšie prepravné postupy. Ak položka nie prísť po očakávania deň alebo akúkoľvek inú otázku. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém.

Štítky: samsung vákuové náhradné batérie, t825, tablet zte výmena batérie, prípade t820, sm t825, samsung batéria s7 výmena, samsung 4s výmena batérie, s3 kartu, puzdro pre samsung galaxy tab s3 tablet, irulu tablet výmena batérie.


( 1 Hodnotenie )

Počet