Spp Klobúk Tepla Stlačte Prenos Sublimácie Stlačením 5.5\"x3.5\" Tlačiť Prenos DIY Nástroj

€78.90


7" x 3.5" Ekonomické Blister Spp Klobúk Tepla Stlačte Stroj Tlač Prenos Sublimácie

Klobúk Spp Teplo Stlačte

Vybavený profesionálny presné digitálny regulátor a automatické časové radič,tento úžasný digitálne tepla stlačte vám poskytuje vynikajúci a vysokú presnosť. Pomocou die-casting hliníkový vykurovacej dosky ako materiál, jeho životnosť môže trvať až 12 000 hodín. Oni sú veľmi populárne na trhu pre ich skvelý výkon, vynikajúci dizajn a rozumnú cenu. Sú rozhodne najlepšou voľbou!

Funkcie A Podrobné Údaje

【POZORUHODNÉ KVALITY] vyzýva - Pomocou vysoko kvalitného materiálu, cast, náš klobúk tepla stlačte stroj je odolný, super stabilný a heavy-duty. S vynikajúcou vzhľad a výtvarné spracovanie, tento stroj bol uznávaný a milovaný spotrebiteľov na trhu. 【HLINÍKOVÝ plech] vyzýva - na rozdiel od ostatných produktov na trhu, naša tepla stlačte prijíma die-casting hliníkový plech. Má životnosť 12.000 hodín, čo je 11,500 hodín dlhšie ako v iných dodávateľov, ktorí používajú bežné silikónové vykurovacie podložky. 【VYNIKAJÚCU PRESNOSŤ] vyzýva - Vybavené presnejšie digitálny regulátor a automatické časové radič, tento stroj bude automaticky zvuk budíka a zastaviť vykurovanie po uplynutí určitého času a nastavenej teploty sa dosiahne efektívne predchádzanie poškodeniu klobúky a čiapky. 【EXKLUZÍVNY DIZAJN] vyzýva - zakrivené komponenty sú primerane veľké a dokonale prevedená na rôzne typy klobúkov a čiapok pre veľké tlače. Okrem toho, ergonomické penové paralelné rameno, rukoväť znižuje prekážka, v porovnaní s inými twisted jeden-arm strojov. 【VIACERÝCH APLIKÁCIÍ] vyzýva - Naše ekonomické a praktické tepla stlačte stroj je široko používaný. To môže tepla všetky druhy farebné značky, znaky a vzorce na klobúk, čo je obzvlášť vhodné na výrobu rôznych darčekov a suvenírov.

Špecifikácie Vykurovacie teleso: 5.5" x 3,5" (zakrivené prvok) Teplotný rozsah: 0-399°C (až 750°F) Časovač ovládanie: nastaviteľné od 0-999 sekúnd Príkon: 600 W menovitý Príkon: 110 V, Rozmery: 10" x 16" x 12" Obsah balenia 1 x Plne zmontované stroj 1 x Pre-nainštalované vykurovacie teleso 1 x Operačné pokyny O VEVOR

Taicang Vevor strojných Zariadení CO.,S.R.O .Sme prevádzkuje viac ako 1000 druhov strojov, zariadení, výrobkov,a zapojila sa do cezhraničného podnikania na 10 rokov.V súčasnosti máme viac ako 200 zamestnancov.

Náš koncept je orientovaný na Trh, založený na zákazníka služby

Cez roky praxe sme získali cenné skúsenosti v mechanických zariadení priemyslu,ktoré nám dáva príležitosť slúžiť spoločností z rôznych krajín. V budúcnosti budeme dať plnú hrať na naše silné stránky v mechanických zariadení priemyslu,a aktívne sa podieľať na výstavbe Hodvábnej Cesty Ekonomické Pásu a 21. Storočia Námornej Hodvábnej Cesty, aby podiel high-kvalitné výrobné kapacity a spoločného prospechu.

Štítky: stlačte tepelnej, burger stlačte, VEVOR, Horúce Stlačte Stroj, príručka stlačte, trochu brúska, automatické tepla stlačte stroj, vevor tepla stlačte spp, vevor tepla stlačte prenosné, 2. strane tlač.


( 0 Hodnotenie )

Počet