Maloobchod Jiaoli bieliaci krém na tvár proti pehaveniu a mieste dobrej kvality

€8.95


Upozornenie: pleť každého, kto nie je rovnaký, takže pri používaní tohto krému, prosím, testovanie alergie po prvé, môžete použiť trochu smotany na vnútornej strane zápästia, ak alergický, prosím, prestaňte.

Jiaoli Zázračný krém na tvár

Opis Produktov:

Tento výrobok novej generácie krém produkty v jednom tele s nutritionalbenefits, obe prospešné a kože, bielenie pokožky výhody, vrásky, hydratačné výhody, ale aj prekonať jednoduché oživenie, pomaly nedostatok tohto produktu je čistá Čínskej medicíny zameraním na unikátna formula vplyv na moderné high-tech biologických, medicínskych technológií a môže rýchlo preniknúť povlak, starnutie kožných buniek a odpadu uvoľnenie povrchu, blokovanie pigment výroby, tak, že farby vyblednú, koža späť k životu.

Zloženie: Arbutin, ženšen, angelica, Baiji, biela hľuzy, Ganoderma lucidum, aloe vera, peľ, Perla, Placenta, atď.

Účinnosť: pehaveniu, vrásky, zubov, k akné, zatiaľ čo rýchly pridať vodu živín,vlhkosti, vlhkosť, slnečné ponuky skin efekt, pleť jemnú a hebkú. Aby si dôveru krok dokonalú pleť.

Použitie:

1 balenie postavený skin lightening cream výrobky, výživové dávky a whiteningcream hypoalergénne krém!

2, čistú pokožku dvakrát denne a rub dej pehaveniu krém, o týždeň neskôr, počas dňa, a začať používať živín prospešných krém v noci na čistú pokožku lighteningcream.

Biela Harmonie Krém:

Tento produkt obsahuje unikátny anti-poburujúce alergie, ingrediencie, rôzne skinproblems spôsobené alergie kožné ochorenia hrá veľmi účinný protizápalový účinok a môže účinne chráni pokožku tkaniva, a iné v thisproduct obsahuje prírodné bielenie hydratačný faktor, môže účinne eliminovať theangle a starnutiu pokožky melanínu vrstva, pridať vodu, pokožku jemnú a svetlej pleti.

Poznámka: vypnúť tehotné ženy

Netto Obsahom: 25 g

Štítky: hormel, maska vera, inisfree, elizabecca, olej šípkovou, anti scar cream, načechraný maska, klobúk úsek, vodnár zverokruhu, anti-spot krém.


( 0 Hodnotenie )

Počet