Upokojujúci Tvár a Telo Gél s aloe vera, prírodné šťavy 92% snímky BIOAQUA bioaqva Sun Repair Bielenie Krém Hydratačný Krém na Tvár s Akné Pre Mužov Vlhké Liečba Akné, Starostlivosť o Pleť

€2.73


Upokojujúci Tvár a Telo Gél s aloe vera, prírodné šťavy 92% snímky typ starostlivosti o pleť gél. Oblasť použitia-pre telo, tvár, ruky, nohy. Typ pleti-akýkoľvek typ pokožky. Účel-hydratačné, uzdravenie, obnova, ochrana. Tovar hmotnosť 220g.

Zmäkčenie, upokojujúci, reštaurovanie, chladivý gél, na základe ktorých je aloe vera šťavy. Tento multifunkčný nástroj je ideálny ako pre starostlivosť o tvár a telo, starostlivosť o pleť. Aloe šťava je bohatá na vitamíny, mikro a makroelementov, polysacharidy. Tento nástroj môže byť použitý ako základ pre make-up, rovnako ako hydratačné masku na tvár alebo primer na očných viečkach. Zloženie: Voda, glycerín, butylene glycol, aloe VERA extrakt, glycosyl trehalose, kvasnicový extrakt, beta-glukán, hyaluronát sodný, carbomer, trietanolamín, methylisothiazolinone, EDTA dinatrium, vôňa, PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej Spôsob použitia: aplikujte na suchú pleť a nechajte absorbovať, nevyžaduje umývanie. Bezpečnostné opatrenia: pre vonkajšie použitie, vyhnite sa kontaktu s očami. Prestať používať v prípade nezlučiteľnosti s pokožkou.

Štítky: bioaqua kozmetické, alo vera krém, aloa vera, krém v7, holika maska, taška prada, bioaqua maska, prírodné aloe šťava, 92 ventilátor, gucci.


( 2 Hodnotenie )

Počet