Starostlivosť o pleť Simengdi Pearl a Hodvábny Peptid Day Cream bieliaci krém na tvár proti vráskam-krém proti starnutiu tváre krém 50g

€11.56


Funkcie: Navrhol Za Deň Čas Používať.

Zloženie: Destilovaná Voda, Hydrolyzovaný Pearl Kvapalina, Hodvábny Prášok, Lanolínu, Izopropyl Palmitate, Propylénglykol.

Čínsky forefather v oblasti Medicíny, Lekárom, Li Shizhen, ktorí žili v Dynastie Ming napísal vo svojej Klasickej Čínskej Materia Medica tieto pokyny na pearl krém použitie: Šíria sa na tvár, namažte kožu a dať dobrú pleť. Natrieť na ruky a nohy, hladkú pokožku a zbaviť chaps...."

Raz použité, okrem toho, že absorbovaná underlayers pokožky, zlepšuje metabolizmus, to externe tvorí tenký ochranný film, aby sa zabránilo kontaktu s pokožkou so vzduchom a rezervovať vhodné množstvo vlhkosti pre pokožku, chráni ju z prvkov, ktoré by pleti pocit, popraskané a suché.

· Čistá Hmotnosť 50 gramov

Simengdi Starostlivosti o Pleť Krém je preskúmané a vyvinutá vysokú technológií spočívajú na Čínskej prírodný hodváb a Taihu sladkovodné perly zdrojov.

Jej hlavné produkty sú hodvábny peptid, perla a Čínske liečivé byliny série kozmetiky, hodváb kričať radu produktov, je vhodný pre použitie pre ľudí s rôznymi farbu pleti. Časté používanie týchto výrobkov zmiernia, jemné a hladké vaša pleť tak, aby sa zabránilo pokožku pred zkrabatění a rozkladajúcich.

Štítky: tvár mužov, vek krém, veľké prsia, olej, kolagénne peptidy, krém, čistý vitamín e krém, krém kórejského, bodi krém, breylee jazvy, pevný ice cream stroj, krém na tvár.


( 0 Hodnotenie )

Počet