Predlžovanie vlasov Nástroje Súpravy 1 Sada Nano Micro Prstene, Korálky + Aplikácia Nástrojov (SLUČKA Kvality + 2 Diery Vlasy KLIEŠTE)

€14.05


Predlžovanie vlasov Nástroje Súpravy 1 Sada Nano Micro Prstene, Korálky + Aplikácia Nástrojov (SLUČKA Kvality + 2 Diery Vlasy KLIEŠTE)

Informácie o výrobku Nano Krúžok Materiál, ktorý je Vyrobený z Kvalitných Cooper Značky Ideálny HairxTools Typ Položky 2,5 mm Nano Cooper Micro Prstene, Korálky 1000Units + 1 Navliekača+1, Vlasy Plier Nano Prsteň Veľkosti 2,5 mm(vonkajší Priemer) Prílohu Pre Nano Tip predlžovanie Vlasov Balík Nano Krúžok Korálky budú balík v Pvc, Plastové Fľaše,Navliekača bude balík v Ziplocks Tašky ,Vlasy plier bude plná lepenka Položky za Balík 1000Units 2,5 mm Nano Krúžok+1 Slučky Navliekača+1, Vlasy Plier Nano Krúžok Farieb 8 Farieb #1,#3,#5,#6,#8,#11,#13,#15 Poštovné Zadarmo loď CPAM alebo E-Paketové. 5-15 Pracovných Dní, USA 7-25Working Dní do ruskej Federácie Predpokladaná dodacia lehota Založené na Rôznych krajín DHL k dispozícii tiež, a to trvať len 3-7 dní, ale potrebuje extra poplatok. 2,5 MM Nano Medený Krúžok Korálky Najmenšie Nano Krúžky, Aby sa Zabránilo Poškodeniu vlasov Všimnite si Prosím, že Nie je Vhodná pre Standred mám tip na Vlasy čas Spracovania Vaša platba bude prijatá do 24 hodín, potvrdenie,Po tomto budeme loď vašej objednávky do 48 hodín Mieru

Áno, Ak vaša objednávka množstvo pre každú farbu každej veľkosti viac ako 50Pcs, Prosím, kontaktujte nás Čo info Nano Krúžky>>najnovšie metóda na predlžovanie vlasov, nano krúžky sú takmer neviditeľné a úplne nezistiteľné, keď je namontované správne, sú 90% menšie ako štandardné micro kruhy a vlasy po vybavené môže byť znovu použitý znovu a znovu, krúžok je tak malý, že je sotva viditeľné a veľmi pohodlné.

>>Nano krúžky sú profesionálne predlžovanie vlasov spôsob aplikácie podobné populárne micro ring technika, ale oveľa menší a diskrétne.

>> Mikro Nano Medené Krúžky Odkaz Korálky. Používa sa na Uchytenie Nano-Tip Ľudské Vlasy Rozšírenia

1) Nano Veľkosť Prsteňa: 2,5 mm (vonkajší priemer)

2) platí Pre: Použitie s nano tip predlžovanie vlasov len (nie je vhodný pre štandardné I-tip vlasy)

3) Farba k Dispozícii:8 Farebných Možností #1,#3,#5,#6,#8,#11,#13,#15 Pri inštalácii a odstránení vyškolený profesionálny a starať sa o ne správne, nano krúžok systém je bezpečný pre použitie na všetky typy zdravé vlasy. Nano krúžky môžu byť nosené až na 2-3 mesiace pred údržby, v závislosti na vaše prírodné vlasy typu.

>> Spôsob inštalácie je studenej fúzie postup rovnaký ako štandardný silikónový linajkované micro ring, musíte len nano krúžok montáž/odstránenie kliešte a krúžky navliekača a máme aj nástroj súpravy potrebné nainštalovať tieto korálky. prosím, pozrite sa naše ostatné položky, Vďaka! *"Nano" krúžky sú veľmi malé micro kruhy. Micro ring a "nano" krúžok, predlžovanie vlasov by sa mal uplatňovať iba vyškolený profesionál,pokus o self-uplatňovať tento typ predlžovanie vlasov je pravdepodobné, že v dôsledku poškodenia prirodzené vlasy. >> Kvalitný Nano/Mikro Ring/Korálky loader s Malej Veľkosti, Vhodné pre použitie s akýmkoľvek typom krúžky, špeciálne pre Nano Krúžky:

Používa sa pre nákladné nano krúžky/ korálky pred vlasy lepenie, môžete vytiahnuť na 20-30 nano krúžky raz , potom s slučky tip, môžete vytiahnuť najmenší vlasové pramene, Potom cez nano krúžok na vlasy, viac Šetriť čas a profesionálne použitie.

1) Dlhodobý veľkosť: 3.9 palec slučky +2 palcový rukoväť Celkom navrhnuté

2) Materiál: s Hliníkovým Rukoväť >> Najnovšie Super Ľahký Rovno Plochá Doska Hlavu s 2 Otvormi Kliešte # Modrá

1) Tieto Ľahké s Rovnou hlavu Ideálny pre požiadať klienta Vlasy & Pierko rozšírenie.

2) Tento Kliešte vyrobené z nehrdzavejúcej stále a rukoväte sú pokryté lupič, ktorý sa Ľahko používa.

3) Ideálne pracovať s Nano Krúžky, Micro Krúžky, Cooper Rúry, Silikónové Micro Kruhy Alebo Dlhopisov Odstránenie pre I/Palicu Puto Sklopiť Srsti alebo Perie Rozšírenia, prípadne na Teplo Fusion - Keratín (pomáha rozdrviť dlhopisov na odstránenie)

4), Cca. Veľkosť: 12,5 x 4 x 0,2 do 0,6 cm , Hmotnosť: 80 g za kus

Gpe gpe Tip: Ako sa Vám Pripojiť Rozšírenia pomocou Micro Ring Metódou,

Táto Myšlienka je tak jednoduché! Zvýhodnený Profesionálny Kaderníci!

Potrebné nástroje: A ťahanie háčik, Sprievodca Štíty, Polohy Klipy a Kliešte.

Pred aplikáciou odporúčame hĺbkové čistenie klienta vlasy bez použitia kondicionér alebo olejových base produktu.

1. Začiatok rezania klienta vlasy zdola nahor.

2. Vložiť ťahanie hák cez micro ring, (spálený konci dole).

3. Háčik časť klienta vlasy s ťahom háčika a snímky prostredníctvom krúžok diera.

4. Podržte krúžok ½ palca z vlasovej pokožky a vložte I tvar vlasov tip cez prsteň.

5. Vyvíjanie tlaku na vyrovnať krúžok pomocou klieští.

6. Čím viac budete vyrovnať krúžok tým lepšie to bude pobyt v ale ťažšie to bude odstrániť.

7. Výbava prebytočný tip rozšírenia

O Preprave:

1-1), Sme loď objednávky s Poštovné Zadarmo Doručenie vašich dverí s doporučene, on-Line sledovanie je k dispozícii.

Štítky: farba vlasov vosk, predlžovanie vlasov mikro guľôčky bkond, nano medi micro krúžky, mikro náradie európe, micro zváracích nástrojov, predlžovanie vlasov plier mikro guľôčky, brazílsky vlna, film vlasy, predlžovanie vlasov micro strieborné korálky, mikro nano krúžok.


( 0 Hodnotenie )

Počet