Streetwear Fringe Strapec Patchworked Farebný Blok Rovné Džínsy Mama Chi Wild E-dievča Vysoký Pás Harajuku Voľné Džínsové Nohavice

€17.84


1.O Veľkosť

Ázijské veľkosť je zvyčajne menšie ako Západné veľkosť , takže sa uistite, môžete si vybrať veľkosť podľa veľkosti grafu. A prosím, aby 1-3 chyby spôsobené ručné meranie, vďaka

Ak je to prvýkrát, čo vám príde do nášho obchodu, radšej si vybrať jednu väčšiu veľkosť , pretože ak je malé, to je žiadne použitie pre vás.

Radi by sme vám pomôžu vybrať veľkosť e-mailom, aby sa zabránilo nesprávny výber veľkosti.

·

2. O Self-Service Objednávky

Ak váš measurment nie prispôsobiť akejkoľvek veľkosti, pls dont zadať objednávku, Alebo si môžete kúpiť viac väčšej veľkosti, a potom nech mieru, aby to napravil.

Sedliak prijať plnú náhradu pre osobný problém, len sme o vrátenie 75% poriadku a nemali by ste dovoliť, prepravné náklady, ak vám to vrátiť späť.

·

3. O Farbe

Ako iný monitor zobrazovať farby inak a rôznych výrobných šarží. Skutočná farba sa môžu trochu líšiť od obrázok na webovej stránke, pls pochopiť.Vďaka.

Pred praním, mali by ste si lepšie pridať trochu soli vo vode a udržať asi pol hodinu, To môže udržať farbu čerstvé.

Prosím, umývanie tma a svetlo, farba oblečenia samostatne.

·

Štítky: top y2k, korzet móda, saténový korzet, y2k, korzet vysoká, gotická mall, handričkou goth, aesthet oblečenie, e dievča top, korzet oka.


( 0 Hodnotenie )

Počet