Tváre Kroviny & Leštidlá FARMSTAY PEELING GÉL 959372 Krása, Zdravie, Starostlivosť o Pleť Tváre, Peeling, poľský avokádový olej KÔRA exfoliácia, kríky, čistenie, leštenie kórejský kozmetické z Kórei polisher scrubby obnovení ženy, ženský

€4.18


ŠPECIFIKÁCIE

Avokádový olej, časť kórejského peeling-jedinečný prvok, ktorý sa hodí akýkoľvek typ pokožky, z dehydrované na tuk. Jeho zloženie je jedinečné aspoň preto, že avokádo je tuk v zloženie oleja, vzhľadom na to, čo dokonale zabudované v pokožke, ukazuje na jeho maximálnu účinnosť a dodáva všetky potrebné živiny, vitamíny a mikroelementov do pokožky, zlepšuje jej celkový stav a vzhľad, ako aj na zvýšenie životaschopnosti buniek. Avokádový olej je veľmi užitočné, je bohaté na mastné kyseliny a tiež obsahuje vo svojom zložení komponenty, ako squalan, chlorofyl, lecitín a ďalšie dôležité zložky pre kožu.

Spôsob užívania:

Umývanie, utrite kožu. Použiť peeling na pokožku, zabraňuje okolí očí a pier. Nechajte 1-2 minúty, potom jemne masírujte krúživými pohybmi. Umyte teplou vodou.

VZHĽAD KÓDU

Štítky: farma pobyt sérum, bambusové ocot, farma steh kozmetika, facial peel, farma pobyt, kolagénu, kôra, kórea kozmetické farmy pobyt, Sérum, farmstay.


( 0 Hodnotenie )

Počet