10pcs/veľa maloobchod Hladké Triple Univerzálny L držiak na 3D Tlačiarne, CNC Rytie Stroj, V-slot, T slot Lineárne Železničnej

€6.62


Triple Univerzálny L Držiak (10pcs/Lot)

Tento všestranný Univerzálny L Držiak je určený pre prácu s mnohými rôznymi V-Slot Lineárne Železnici. Rôzne veľkosti k dispozícii pre vaše pohodlie.

"Tieto šikovné L Zátvorkách sú veľmi užitočné pri stavebné stroje alebo spájanie dvoch V-Slot Lineárne Koľajnice pre akýkoľvek dôvod." Detaily produktu 10pcs/Veľa Kompatibilný s 20 mm V-Slot Lineárne Železničnej liaty Hliník Farba: Strieborná Montáž tohto rohu V-Slot Lineárne Železničnej pomocou M5x8mm Nízky Profil Skrutku a M5 Tee Orechy.

Najpredávanejšie CNC Si mohol Páčiť

--------------------------------------------------------- E-mail: [email protected] -------------------------------------- -----------

Platby

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova .

Zásielky

Prosím, napísať sa MUSÍ ZHODOVAŤ Doprava, aby adresy.

Tovar vám bude dodaný do 1-3 pracovných dní v normálnom čase.

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia(Brazília 60-100days), prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

Colné Daň

Dovozné clá, dane a poplatok nie je zahrnutý v cene produktu alebo náklady na dopravu. Tieto poplatky kupujúceho zodpovednosti. Zvyčajne sme sa označiť tovar za nízke náklady na colné vyhlásenie, a preto sa snažíme pomôcť vám znížiť alebo zabrániť GST alebo V. A. T alebo iné dovozné dane. Ale sme nemôže zaručiť, č daň, ako to je, závisí od vašej krajiny politiky.

Spätná väzba

Budeme s vami spolupracovať, aby, až kým nebudete spokojní. úprimne dúfam, že si môžete nechať nám Pozitívnu spätnú Väzbu A 5 Hviezd , z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás prostredníctvom (Moje Správy) alebo (Požiadať Predávajúceho Otázky), Obchodný manažér, pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť vyriešiť akýkoľvek problém a uspokojiť vaše potreby.

Štítky: väčšinu muž 3d cnc, elegantné orezať začiatok, v železničnej pásu, 3d väčšinu muž, 3d hotend, v slot nastaviť, v krku vesta, navliekol, v guid železničnej, ovládanie din lištu.


( 2 Hodnotenie )

Počet