Effie Kráľovná Ženy Stud Náušnice AAA CZ Zirkón Crystal S Okrúhle Žlté Jasné Kameň Malé Náušnice Dievča Módne Šperky E104

€3.36


Vlastnosti Produktu

Effie Kráľovná Hot Predaj Ženy Náušnice Stud 0.75 ct CZ Zirkón Krištáľové Šperky Stud Náušnice s Okrúhlym Žltá Jasné, Zirkón DE104

Materiál: Meď, AAA Kubický Zirkón Balenie: Darček zabalený zadarmo zamatové puzdro package Životného Štandardu: Viesť & nikel zadarmo

Nosenie Príležitosti:Zoznamka / Denne / Svadba / Výročie / Navrhnúť

Darček pre: Priateľ / Mama / Manželky

Vhodné pre:Mladí a Splatnosť Žena

Fotogaléria

Kupujúci Zobraziť

Odporúčame

Balenie 1. Zamatové Puzdro (Bezplatná služba) 2. Darčeková krabička (platené služby) Ponúkame zadarmo zamatové puzdro pre každý kus jewelries, ale neposkytujú darčeková krabička zadarmo, ak potrebujete darčekovej krabičke, prosím, kliknite na obrázok, ktorý chcete kúpiť. Ďakujeme!

Doprava a Dodávka Sme loď všetky parcely do 48 hodín po platbe, poskytovať všetky druhy spôsob dopravy. Ak chcete definovať spôsob dopravy, prosím, zaplatiť náklady na dopravu. Nižšie je odhadnúť rýchlosť doručenia pre váš odkaz. Ďakujeme!

* Pokiaľ je vaša objednávka náklady prekročiť USA $150, poskytneme vám zadarmo DHL, FedEx, alebo Aramex prepravné služby.(vzdialenej krajine žiadosť USA $200) Prepravu Spôsobom Dodacia lehota Sledovanie Webovej stránke Post Air Mail 10-60 dní www.17track.net/en/ ePacket 7-20 dní www.17track.net/en/ Singapur Post 15-45 deň www.17track.net/en/ EMS 5-15 dní www.ems.com.cn DHL 3-8 dní www.dhl.com FedEx 3-8 dní www.fedex.com Aramex 3-8 dní www.aramex.com UPS 3-8 dní www.ups.com dodanie rýchlosť len pre referenčné, niekedy sa omešká o sviatky, festivaly, zlé počasie, zvyky, Atď. Post Air Mail do Južnej Ameriky, krajiny môže trvať dlhšie ako 60 dní. Express zvyčajne majú colné daň problémy, v tomto prípade, prosím, spolupracovať s colnými zaplatiť daň.

Vrátenie a Vrátiť sa veľmi vám Ďakujem za výbere DALI, ponúkame 7 dní vrátiť služby: 1. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s nákupe, ihneď nás prosím kontaktujte. Budeme akceptovať vráti alebo výmeny do 7 dní od doručenia, nechajte výrobok v pôvodnom stave a vykonávať prepravné náklady sami, spracujeme vašu žiadosť po obdržaní vrátenej. 2. Ak sa zobrazí chybné výrobky, kontaktujte nás, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu. Ak výmena nie je k dispozícii, potom úplné vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby. 3. Pre viac informácií, prosím, kontaktujte náš tím služieb zákazníkom.

Spätná väzba Vašu podporu a dôveru, je najväčším impulzom pre nás: 1. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, láskavo sa chvíľu opustiť pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, radi vám urobiť to isté pre teba. 2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, sa budeme snažiť poskytovať vám najlepšie služby.

Kontakt 1. Môžete nás kontaktovať na odchode správu na www.tantra-egypt.sk, alebo pošlite nám e-mail. 2. Náš pracovný harmonogram: Spojené Štáty americké: PM 6:00 ~ AM 3:00 ruskej Federácie: AM 5:00 ~ PM: 2:00 veľká BRITÁNIA: SOM 1:00 ~ AM 10:00 Nemecko/Francúzsko/Španielsko: SOM 2:00 ~ AM 10:00 Brazília: PM 10:00 ~ AM 7:00 Austrália: AM 12:00 ~ PM 8:00 3. Budeme odpoveď e-mailov do 24 hodín v pracovný deň, do 36 hodín na víkend.

Technologického Procesu

Príležitosti a Dary

Kupujúci Vyhrievať na Obrázku

Šperky Údržba Vyhnúť chemikálie Vyhnúť vaňa Vyhnúť potu Vyhnúť sa zrážke vzlietnuť, keď spí Očistite mäkkou handričkou Zapečatené skladovanie Samostatné skladovanie

Značka Úvod Všetky materiály sú šetrné k životnému prostrediu, neškodné pre zdravie. Salvador DALI kubických zirconias sú dovezené z Rakúska, top triedy s neporovnateľnú čistotu. 3-vrstvová platinum alebo ružové zlato á, to robí šperky viac očarujúce a farebné. Všetky spolu, DALI vždy vynikajúce tradičné remeselné a moderné high-tech ideálnou kombináciou vytvoriť tie klasické šperky funguje. Na dosiahnutie DALIHO značky a zlepšiť jeho výkon comperition, sme starostlivo produkujú každý šperk.

Excelentnosti Procesu: Vysokú úroveň zručnosti, nádherné kovanie, show top vizuálne efekty.

Začiatok Rezu: Štandardné belgicko rezanie, zobraziť oheň zirkón.

Pohodlné Nosenie: Kombinovanie s ergonomickými, nosiť pohodlne.

Jedinečnú Chuť: skvelý dizajn, ukazujú krásu a šarm. Budeme ako v minulosti, vylepšiť na seba, neustále zlepšovanie, pomocou najkvalitnejšie šperky, najviac progresívne nápady a maximálne profesionálny tím, aby sa zabezpečilo naše kvalitné služby a povesť. Tešíme sa na vás slúžiť, aby sa váš partner s dôverovať a spoľahnúť! Budeme robiť všetko, čo je v našich silách, pre vaše špecializované služby!

Štítky: effi kráľovná, aaa zirkón stud, šperky effi kráľovná, 19 mm stud, zirkónmi večnosti krúžok, black crystal stud, námestie svadobné kapela, dievčatá klincami cherry, autor šperky pre ženy, luxusné, veľkým zirkónom stud.


( 2 Hodnotenie )

Počet