40Pcs Včelárskych Akaricíd Proti Bee Roztoč Pásy Včelárskych Medicíny Bee Roztočov Vrah Kontroly Včelárskych Farmy Lieky

€7.07


Produkt Parameter

Veľkosť:o 27x8.3/ 10.63x3.27"

Záručná doba: 4 roky

Package Zahrnuté:2 pack (40pcs)* Živica kvetináč

použitie

Profesionálne Akaricíd Proti Bee Roztoč

Použitie a dávkovanie: rýchločinné a odstránenie roztočov prežitie nadácie. Pásy by mali zostať v úľa na 35 dní, ale nie viac ako 6 týždňov. Malé dávky a zostatkové menej, skutočná zelená ochranu životného prostredia. Na ministerstvo pôdohospodárstva NY/T5138-2002 vyhlásené za znečistenie-jedlo zdarma--umožňuje používanie na kŕmenie včiel,

Pre normálne vyvinuté a silné včelích rodín: 2 pásy

Bezpečnostné opatrenia

1, otvoriť balík pred použiť pilulky rozložené, dať na chladnom mieste vyschnúť 24 hodín, medové týždne obdobie je zakázané.

2, najlepší čas na užívanie drog je slnečné ráno, 15 ° C pod teplotou, daždivých dní a cukru, veľké prechod pred a po 3 dňoch by nemali byť používané, nemôže byť zmiešaný s inými alkalické drogy. Poznámka 1: 1 palec=2.54 cm,1 cm=0.39 palcový Poznámka 2: Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe,pretože počítača, nastavenia monitora.

Poznámka 3: S differnence v metódu merania,Prosím, aby 1-3 cm vo veľkosti odchýlky.

Poznámka 4: Výrobky menej ako $ 5 kuriéra, nemôže dotaz sledovanie informácie,Ale však neovplyvňuje vaše tovar prichádzajúci.

Štítky: liek články, toto t shirt, roztočov, bee roztoč, roztoč varroa, bee varroa, lietať catcher, beekeep, varroa roztoč pásy nz, bee pásy.


( 1 Hodnotenie )

Počet