Bezdrôtový Bluetooth Reproduktor COMISO Prenosné Bluetooth Reproduktorov Bass Nepremokavé Bluetooth 4.2 Speake 24 Hodín Prehrávania (Mint)

€28.95


Bezdrôtový Stereo Párovanie

Ak si myslíte, že jeden GoAudio reproduktorov znie skvele, budete milovať, ako sa dvaja z nich zvuk spolu. Potom zase veci, dostať sa trochu blázon a tanec ako nikto hľadá. Nech ste kdekoľvek

Odolné Voči Striekajúcej

IPX4-menovitý odolnosť proti vode, a ďalšie. Takže či už ste vedľa bazéna, alebo chytili v ťažkých dážď, búrka, to nie je problém pre hudbu

Hudba, ísť

Ultra-kompaktný reproduktor ľahko skĺzne do taške, ruksaku alebo aj kabát vrecku, takže si môžete naozaj mať zvuk Bose kdekoľvek.

Napájanie cez váš najdlhší zoznam skladieb

Lítium-iónové batérie je 20 hodín doba prehrávania sa udržiava vašu hudbu, ísť cez noc, plus kompatibilita s väčšinou USB zdroje napájania umožňuje ľahko nabíjateľné.

FAQ

Q: Má vec, aby si povedať, " woah, táto vec je dosť hlasný za to, že túto veľkosť."?

A: Áno, to je veľmi loudn najmä cena. Nemohol požiadal o to, aby sa lepšie.

Otázka: Ako vysoký je reproduktor ?

Odpoveď: rozmery sú v popise. 6.9 výšky. Zmestí sa do držiaka tak ďaleko, ako je obvod

Otázka: S dvoma reproduktormi môže jeden iPhone pripojiť na oboch z nich?

Odpoveď:Áno. Ak máte dva reproduktory postupujte podľa pokynov na pár reproduktorov pomocou tws tlačidlo, a potom spárujte ich do vášho prístroja.

Čo je Zahrnuté

1 x COMISO Bluetooth Reproduktor, 1 x Micro-USB Kábel ( pre nabíjanie ) ,1 x návod na obsluhu, 1x karabína,

Značka Príbeh

Na Comiso Skupina bola založená v meste Shenzhen v roku 2013. V predchádzajúcom období, Ligao Electronics Co., S.r.o. bola založená v roku 1993. Má komisie a parc du cinquantenaire International (Hongkong) Co., S.r.o. a je určené výrobcom Konka. CMS Enterprise Group hlavné oblasti Výskumu, Vývoja a výroby základňa sa nachádza v meste Shenzhen, krásne pobrežné mesto v Číne. To je elektronika výrobcu, ktorý poskytuje nezávislé a inovatívny dizajn, Výskum, Vývoj a výroba integrovaných služieb. Jej hlavné produkty patria reproduktor. Bluetooth, reproduktory, prenosné digitálne reproduktory, zvuk tyrani, atď., produkty sú predávané na viac ako 40 ** a regiónov.

Štítky: b bluetooth reproduktor, buell xb, bass electr, korán, , amazon bluetooth prenosné reproduktory, bluetooth reproduktor, reproduktor, stĺpec, klasické speaker box, urethr.


( 0 Hodnotenie )

Počet