Modrá hviezdne nebo notebook tašky 15.6 17.3 messenger muži ženy notebook taška 13" PC kryt puzdro pre sony vaio/lenovo/hp/asus/mac pro

€10.74


Vitajte v našom obchode!

Sme továreň na priamy predaj, máme vlastnú továreň a podporu veľkoobchod, ako aj pokles lodnej dopravy , rýchle dodanie a mnoho krásnych vzorov si môžete vybrať.

Podpora DIY VLASTNÉ, vytvoriť svoj vlastný dizajn!

HUADO

Notebook tašky na business/škola/cestovanie

Popis

Materiál: Neoprén

Funkcia: Nepremokavé, mäkké, shockproof

Veľkosť: 7" 10" 11" 12" 13" 14" 15" 17"

Poznámka: Vzhľadom na ručné merania, tam je malá chyba vo veľkosti. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Ako pre DIY vlastné

Čo musíte urobiť? 1. Mi poslať obrázok, ktorý chcete vlastné, vytvoriť svoj vlastný dizajn; 2. Uskutočnenie objednávky, budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Poznámka: Ak chcete uskutočniť objednávku, majte prosím na pamäti, ak chcete snímku odoslať do mňa , ja vás budú kontaktovať hneď ako to bude možné. Ak nechcete odpovedať mi alebo nie je mi poslať obrázok do 2 dní , vaša objednávka bude zaslaný na radom model.

Informácie O Produkte

Protišmykové odnímateľný ramenný popruh

HUADO Factory

Povolanie · Vysoká kvalita · Veľkoobchod

Štítky: prenosné puzdro, taška na notebook, 13 čierna taška na prenosný počítač, x554l, prípade macbook, mbx 237, bostanten laptop taška žena, vaio, macbook puzdro, l notebook taška.


( 1 Hodnotenie )

Počet