3x1/3x3M USB LED Cencúľ String Svetlá na Vianočné Rozprávky Svetlá 8 Režimov LED Okno Opony Svetlá pre DIY garland Záhradné Dekorácie

€7.43


【ENERGETICKY EFEKTÍVNE a USB NAPÁJANIE(BEZ ZÁSTRČKY)] vyzýva 5V nízke napätie je super energeticky úsporné. S USB konektor v dizajne, môžete použiť silu banky alebo napájacie zariadenia s USB portom na prevádzku firefly svetlá a použiť takmer kdekoľvek sa vám páči, ako vonkajšie, stanovanie, party, kaviareň, svadby, domov, spálňu, terasu, záhradu, atď. 【PAMÄTE & TIMER S DIAĽKOVÝM ovládaním] vyzýva Led opony svetlá môžu byť ovládané pomocou IR diaľkové ovládanie (efektívny rozsah medzi 9.8 ft-16.4 ft).Okno oponou svetla majú 2 špeciálne funkcie - pamäť a časovač. Stlačte tlačidlo "ČASOVAČ" tlačidlo raz, to bude zase na 6 hodín a mimo dobu 18 hodín,opakovanie, až kým stlačíte tlačidlo "OFF". Keď si ho znova zapnite,reťazec svetlá opony bude na posledné nastavenie stavu. 【8 REŽIMOV & STMIEVATEĽNÉ S DIAĽKOVÝM ovládaním] vyzýva Pomocou INFRAČERVENÉHO diaľkového ovládania môžeš ovládať led záves svetla, aby 10 úrovne nastaviteľný jas.Môžete prepínať medzi 8 svetelné režimy: vlny, sekvenčné, slogs, naháňať/flash, pomaly slabnúť, ligotať/flash, svieti na vytvorenie rôznych teplé a romantickej atmosféry presne podľa vášho páči! Môžete tiež ovládať 8 režimov pomocou tlačidla na usb. 【BEZPEČNOSŤ a FLEXIABLE PRE DIY] vyzýva 100/300 Led okno string svetlá vystupoval vstavané mäkké PVC zabalené teplá biela dc svetlo(IP64), odlišné od tradičných žiaroviek, ktoré sú menšie, ale svietiť viac intenzívne. Vstavané Led nie sú prehriatiu a chladný na dotyk po dlhý čas používať. S medený drôt dizajn, medené opony svetlá je flexibilný, môžete ohnúť ho na akýkoľvek tvar alebo zabalené na to, čo chcete.S týmto hviezdne svetlo, môžete dosiahnuť svoje kreatívne nápady na vašu terasu, izba,kuchyňa,záhrada. 【IDEÁLNA DEKORÁCIA & ZÁRUKA] vyzýva VODOTESNÝ(IP44) osvetlené záclony je ideálny pre vnútorné a vonkajšie dekorácie. Široko používaný na Vianoce,Valentína, svadbu, večierok, domov, okno, kúpeľňa, výstavy, reštaurácie, hotel, obchodný dom, nákupné centrum, shopcase, pub, bar, koncert, hala, cabaret, módne prehliadky, tanečné, fáza, atď. 100% ZÁRUKA SPOKOJNOSTI! Ak z nejakého dôvodu nie ste 100% SPOKOJNÍ, oznámte nám to a náš služby zákazníkom tím vám pomôže VRÁTIŤ ALEBO VRÁTENIE peňazí.

Štítky: opona garland, garland okno, záves na okno svetlo, garland cencúľ, icical opony rozprávkových svetiel, vianočný veniec cencúľ, 10m 100 led rgb led reťazec svetlo vianočné osvetlenie, garland svetlo izba, šedá garland svetlo, opona garland led.


( 0 Hodnotenie )

Počet