Vianočný Večierok Vodotesný LED meteorický dážď Svetlo String Dovolenku Vonkajšie Dekorácie LED Svetla String EÚ

€3.55


Funkcie:

1.Vysoký Jas: Led prospech úspora nákladov, energeticky efektívne a ochrany životného prostredia.Prevádzková frekvencia: 50 / 60Hz.

2.Meteorický dážď účinok: romantický estetický.Svetlo každá žiarovka svieti a sa jeden po druhom v poradí, a rýchlo tak ako meteorický dážď alebo padajúci sneh na nočnej oblohe.

3.Rozsah použitia: Ideálne pre vnútorné a vonkajšie strany, Vianoce, svadby a iné udalosti, ak chcete nejakú iskru, aj ako dekorácia stromov pozdĺž ulíc.

4.Vysoké nepremokavé technológie: Až IP65,odolný proti otrasom, prachu, odolnosť voči korózii, nosenie vonku.Nízka spotreba,úspory energie.S vysokým jasom a lesklý povrch.

Popis:

Tento meteorický dážď svetlo reťazec je vodotesný, energeticky úsporné a krásny efekt. Je veľmi vhodný pre vnútorné a vonkajšie strany, Vianoce, svadby a iné príležitosti, ktoré si vyžadujú flash. To môže byť tiež použitý ako dekorácia pre stromy na ulici.

Špecifikácie:

Počet trubíc: 8

Rúrky dĺžka: 30 cm

Celková dĺžka:3,8 m

Lampa rozteč :60 cm

Napájací konektor kábla:1.2 m

Priemer trubky:12 mm

Prevádzková frekvencia: 50 / 60Hz

špecifikácia:EÚ

Package Zahrnuté:

8 * 300mm LED Meteor svetlo

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: transparentné led svetlá, vonkajšie osvetlenie reťazec, narodeniny party decor, úlohou svetlá, dážď svetlo reťazec, led ratolesť, svietidlo pre kuchyňa pod skrinku, lampa led, Maximálne 45 w rásť, vonkajšie led line.


( 0 Hodnotenie )

Počet