Zdravotnej Starostlivosti Bezpečnej Silikónové Kegel Loptu Zmenšuje Vaginálne Guľôčky smart simulátor Utiahnite Cvičenia Dospelých Produkt Sexuálne Hračky Pre Ženy

€11.55


Kegel Zmenšuje Utiahnite Vaginálne Guľôčky Dospelých, Sexuálne Hračky Pre Ženy

❤Jemnú pokožku-príjemný silikónový ❤100% nepremokavé ❤Nádherné remeselné ❤ Ľahko sa prenáša. ❤Integrované funkcie, ako je PC sval školenia a vaginálnej kontrakcie ❤ Priniesť príjemné potešenie a pôžitok

4 farby k dispozícii

Rose červené, Blacl, Purpurová, Fialová

Produkt, Veľkosť A Hmotnosť

❤1. etapa: (49 g) Prvýkrát, použite jeden loptu 49 g a nalepiť na 30 minút tréningu, každý deň asi mesiac pomôžu prispôsobiť lepšie. ❤Druhá etapa: (75 g) V tomto čase sa telo bolo preč. Môžete použiť 75 gramov dvojité gule na zvýšenie intenzity cvičenia, cvičenia na 30 minút denne, a to trvať asi mesiac. ❤Stupeň 3: (95 g) Svoje telo môžete ľahko ovládať sféry v tele. V tejto fáze, môžete použiť 95g dvojité gule na prispôsobenie tela a cvičenie na 30 minút každý deň asi mesiac.

Kegel gule princíp pohybu

Vstavaný kovový loptu, keď chôdza, beh, plávanie, robiť domáce práce, lopta sa zrazí s vnútorného povrchu, jemné zrážky a vibrácií bude stimulovať PC svalovej kontrakcie a zabrániť posuvné von. Súčasne uplatniť svoje panvové svaly, to má priamy účinok na liečbu vaginálnej výhrez a prevencie maternice výhrez

Plne vodotesný

Integrovaný bezšvíkové zapuzdrenie procesu je jej úplne vodotesný,, vhodné pre mnoho pomocou scenárov, a ľahko sa čistí pred a po použití.

Bezpečné kože-príjemný silikónový materiál

Super mäkké silikónové sa používa na zabezpečenie pohodlie, mäkkosť, hebkosť a bezpečnosti.

Inštrukcie

1. Pre jednoduchšie umiestnenie v pošve, používať vhodné množstvo vody-na základe mazivo v loptou, alebo pošvy. 2. Oprieť sa proti stoličku alebo gauč, otvorte svoje nohy, uvoľnite svoje telo, pomaly tlačiť svoje telo a nechať lano mimo. 3. Po uvedení v, môžete urobiť niektoré športy, ako je beh, chôdza, plávanie alebo robiť domáce práce. V tejto dobe, kovové loptu môže sa zrazí s vnútorného povrchu, a stimulácia spôsobí PC sval zmluvy a zabrániť tomu, aby posuvné von, umožňujúce Kegel lopty na cvičenie. 4. Prosím, dezinfekciu a čistenie pred a po použití, a potom ju v suchom prostredí.

Tipy

❤ By ste mali používať Nova cvičenie, keď chôdza, beh, plávanie, tanec alebo robiť domáce práce, nie pri sede alebo v ľahu. Pretože pri cvičení môžete vykonať sféry v vykonávať Kegel cvičenia, ktoré dokážu účinne stimulovať vaše vaginálne svaly a efektívne cvičenie PC svaly. ❤ Ak máte vaginitis, vulvitis, atď., to nie je odporúčané používať. Ale potom, čo bol vyliečený, môže byť použitý. ❤ 30 dní po tom, ako ísť na potrat prevádzky alebo 3 mesiacov po pôrode. Nepoužívajte, prosím, poraďte sa s lekárom pre iné osobitné okolnosti. ❤ Prosím nepoužívajte počas tehotenstva.

Certifikácia

Štítky: vajcia kegel, ženské zdravie, ben wa, zdravie produkt, ben wa gule vibrácií, loptu prsia, kovové gule vibrácií, kegel svalovej tréner, ženské lube, pes inteligentná hračka.


( 1 Hodnotenie )

Počet