Aktívne Potlačenie Hluku FreeLace Pro Huawei Bezdrôtové Slúchadlá, Skutočné Dual-Mic Bluetooth Slúchadlá Do Uší, 24 Hodín

€69.46


HUAWEI FreeLace Pro TWS Earohone

Skutočné Huawei Dual-mic Aktívneho tlmenia Hluku Bluetooth Slúchadlá Do Uší

Rozmery

Celková dĺžka:862.4 mm dĺžka Kábla:814 mm Hmotnosť:Cca 34 g *veľkosť Produktu, hmotnosť výrobku, a súvisiace údaje sú teoretické hodnoty len. Skutočné merania jednotlivých produktov sa môžu líšiť. Všetky špecifikácie sa vzťahujú na konkrétny produkt.

Audio Technológia

Dual-mic Aktívneho tlmenia Hluku Triple-mic tlmenie Hluku pre hovory

Senzor

Mikrofón senzora Hall senzor senzor Kapacita

Batérie

Kapacita batérie: 150 mAh (min.)*

Čas:

24 hodín prehrávania na 1 nabitie*

Nabíjanie:

Rýchlo charing cez HUAWEI HiPair

Čas Nabíjania:

O 60 miuntes * *Typická hodnota. Skutočná kapacita sa môže mierne líšiť. Táto kapacita je nominálna kapacita batérie. Skutočná kapacita batérie pre jednotlivé telefón môže byť mierne vyššie alebo nižšie nominálnej kapacity batérie.

Vodič:

14.2 mm dynamický

Ovládanie

Senzorové ovládanie: Magnetické ovládanie slúchadiel Fyzickej tlačidlo:Multi funkcia, výkon, hlasitosť, Dotknite sa tlačidla:Ľavé slúchadlo

Pripojenie

Bluetooth kompatibilita: BT 5.0 Bluetooth párovanie cez HUAWEI HiPair *HUAWEI HiPair funkcia je podporovaná iba na USB-C port zariadenia niektorých vydaniach beží EMUI 9.1 alebo novší. Pre podrobnosti prosím, pozrite oficiálne webové stránky.

Nepremokavé

IP55

V Rubrike

Freelace Slúchadlá Eartips s 3 možnosti veľkosti USB-C nabíjací kábel, stručná príručka Bezpečnostné informácie Záručná karta

HUAWEI FreeLace Pro

Dual-mic Aktívneho tlmenia Hluku som 24h, Prehrávanie! Som HUAWEI HiPair

Dynamický Dizajn, Štýl pre Najschopnejších

● Smrek Zelená ●Grafit Čierna ●Biely Úsvit

Shut Out Hluku Echo s Váš Vnútorný Hlas

Cestovať s čistým, podmanivý zvuk.

Dual-mic Aktívneho tlmenia Hluku

Ísť Extra Kilometrov za Extra Tichý Dva vysoko citlivé mikrofóny spolupracujú na dosiahnutie tlmenia hluku a von. Veľké dynamické ovládače vytvoriť silnejší a hlbší antinoise zvuk, vytvára čistý, dokonalý svet flled so zvukom, ktorý máte radi.

14 mm Dynamické Ovládač Jednotky

Veľké dynamické ovládač reaguje s hlbšie a účinnejšie anti - hluk zvuk v nižšej frequeny, dosiahnutie mimoriadne tlmenia hluku skúsenosti.

Navonok-smerom Mikrofón:

Zdvihne vonkajšieho hluku a aktívne počítadlá to s rovným proti hluku.

Dovnútra smerom k Mikrofónu:

Zdvihne in-ear hluku a generuje ďalšie anti-hladina akustického odstrániť.

Povedomie Režim

Zostaňte s Vonkajším Svetom Klepnite a podržte ľavé krytiek na prechod od Aktívneho tlmenia Hluku do Povedomia režimu, kde môžete počuť okolitý svet,s vecami okolo vás zvuk a pocit prirodzené.

3-mic Hovor tlmenia Hluku

Počuť Hlas, ktorý Veciach HUAWEI FreeLace Pro prichádza s zblížil zvuk vyzdvihnutie systém troch mikrofónov. Účinne znižuje rušenie environmentálneho hluku počas hovorov. Tiež, Hlboká Neurónové Siete (DNN) algoritmus dokáže presne identifikovať ľudské hlasové funkcie, vedenie hovory jasné a stabilné. aj v rušnom prostredí.

14 mm Silný Dynamický Ovládač

Postavený Zapôsobiť 14 mm dynamické ovládač funguje s nezávislým nízkofrekvenčný zvuk trubice na dosiahnutie rezonancie účinok, prináša punchier, hlbšie basy. Jemné membránou, výrazne zlepšuje schopnosť reagovať na jasné midrange a melodické výšok, pravda, pre vaše uši a srdce.

HUAWEI HiPair

Zástrčku, Pár a Starosti S HUAWEI HiPair Technológiou a USB-C zástrčku , HUAWEI FreeLace Pro môže byť spárovaný s telefónom alebo tabletom len v jednom kroku. Môžete nabiť v priebehu 5 minút prestávka na náročnom dni, a užite si päť hodín kvalitnej hudby.

24-Hodinová Výdrž Batérie

Energie pre Vaše Lásky, ktoré Idú nad rámec očakávania Bluetooth slúchadlo je výdrž batérie, HUAWEI FreeLace Pro podporuje až 24-hodinové prehrávanie. Aj s hlukom-zrušenie zapnutá, je to stále ponúka mimoriadne 16 hodinový zážitok z počúvania.

24 Hodín

Hluk-ancellation Mimo Macimum Lka

16 Hodín

Hluk-cancllation Na Maximálny Čas

Dvakrát Stlačte Spínač

Dvakrát Stlačte, ak chcete k Naposledy pripojenému Zariadeniu Prepínanie medzi zariadeniami, môžu byť tak jednoduché s HUAWEI FreeLace Pro. Len stlačte dvakrát tlačidlo napájania a rýchlo prepínať k naposledy pripojenému zariadeniu.

Low-latency Herných Režimov

Uši na Výhru Vďaka bezdrôtovej audio codec optimalizácia zvuku oneskorenie pre hranie je značne znížené dole do 150 ms. Low-latency herný režim je automaticky aktivované, keď začnete hru, udržať vás v strehu a ostrý pre každé kolo.

Magnetické Modul

Intuitívne On-a-Off magnetické dizajn HUAWEI FreeLace Pro ponúka intuitívne užívateľské skúsenosti. Môžete pripojiť slúchadlá spolu ak chcete ukončiť spojenie pre dlhšiu životnosť batérie. A keď oddeliť, bude znova pripojiť a získať si späť svoju hudbu alebo hovory.

Štítky: slúchadlá pravda, bezdrôtové, bem bluetooth slúchadlá, c huawei slúchadlá, bluetooth earpiec, bluetooth slúchadlo huawei p30 pro, autentické huawei slúchadlá, česť, fones sem fio, gt1 haylou, bluetooth headphon.


( 0 Hodnotenie )

Počet