HiFi Slúchadlá Bezbolestné Kostné Vedenie bluetooth 5.1 Slúchadlá Slúchadlá 360° Flexibilné Športové Nepremokavé 10 Metrov Prenos

€11.47


Funkcie:

* Kostné Vedenie zvuku Technológia: Otvoriť-ear dizajn, nemusíte dať slúchadlá do uší, chráni sluch a môžete počuť zvuky okolo vás, keď počúvate hudbu, alebo na telefóne.

* Rýchle a Stabilné Pripojenie bluetooth: Najnovšie bluetooth 5.1 je viac rýchly a stabilný ako bluetooth 5.0 ak sa chcete pripojiť telefón alebo iné zariadenie. To je kompatibilné s iOS a Android smartphony alebo tablety,PC počítače a notebooky. Podporuje tiež pripojiť dve zariadenia súčasne,, takže váš život pohodlnejší.

* Pohodlné Nosenie: 360° Pružný hlavový most a mäkké silikónové patch bližšie na hlavu, viac pohodlné na nosenie.

* Dizajn pre dlhodobé Nosenie: Bezdrôtové slúchadlá vstavaný 120mAh lítiovej batérie, Podporuje prehrávanie hudby až 4 hodiny. Nepremokavé a anti-pot, môžete dokončiť svoj beh cieľ.

* 6D STEREO ZVUK: 6D priestorový zvuk ekologické membránové technológie, HiFi audio výstup vám prináša premium audio zážitok.

Špecifikácia:

bluetooth Verzia: BT 5.1

Vodotesná: Áno

Prenosová Vzdialenosť: 10 Metrov

Farba: Čierna,Červená

Package Zahrnuté:

1 * Kostné Vedenie bluetooth Headset 5.1

1 * Nabíjací Kábel

1 * Užívateľská Príručka

Teplé Tipy: Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Vďaka za vaše porozumenie.

/ O služby /

On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v garantované doručenie čas

Dlhšie Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky

Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave

Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: guľka klub, šaty čipky ženy, Cowin E8, 5.1 tv, 40 bluetooth slúchadlá slúchadlá, cowin, fiil, bluetooth headphon, tv 5.1, w820bt.


( 0 Hodnotenie )

Počet