OVLENG M6 Bluetooth Transimitter Slúchadlá Prijímač Bezdrôtový Adaptér 3,5 mm Receptor pre Car Audio Reproduktorov MP3-Prehrávač Walkman

€11.22


Veľkú Podporu!

Tento obchod je novo otvorený. Sme pripravení urobiť Nový Obchod Veľký výpredaj! Poskytneme vám najviac rozumná cena, dobrá kvalita a servis tovaru. Neváhajte a objednávku! Srdečne privítame vaše nákupy! Ak máte záujem o naše produkty alebo máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte a kliknite na 'Kontakt Predávajúci" kontaktujte nás. Mohli by ste podľa nášho obchodu tak, že by ste mohli získať Fanúšikov exkluzívne Zľavy. A môžete tiež pridať tejto položky na "Zoznam Želaní" a "Nákupný Košík", aby si ujsť akcie. Ďakujeme!

Klip Typ Bluetooth Slúchadlá a Prijímač

To môže byť zovretý na golier, rukávy alebo voľne, môže byť aj zhodné s vysoko pružná pletená zápästie, prepojenie Bluetooth môžete ľahko vychutnať high-definition hudba a video hovory. · Pozor: nie podpora PS4, Xbox Jeden.

Často Kladené Otázky

Otázka: Aké zariadenie je kompatibilné s týmto slúchadlá?

A: Ako dlho, ako vaše zariadenia podporujú funkciu bluetooth, ako je vhodné pre všetky telefóny iphone & ipad Xiao, Huawei, Vivo, Oppo telefón, ale to nepodporuje PS4, Xbox Jeden a Nintendo Prepínač.

Otázka: Ako je kvalita zvuku?

Odpoveď: slúchadlá podporuje stereo a basy.

Značka Príbeh

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, fotoaparát microfone, audio bluetooth receptor, audio-technica, bluetooth receiv, skrutka m6, blotooth, diy ie800, grado slúchadlá reproduktor, m3 prehrávač, bluetooth.


( 0 Hodnotenie )

Počet