Horúca novinka príchodu Rose Zelená Ružová deka mäkká deka v rozkladacia pohovka coral vlna teplá deka cestovná deka 130 * 150 cm

€5.69


Vitajte Na DEKEY Obchod !

Vážení Zákazníci, Náš pracovník poslať deka von každý deň, Ak majú trosiek na deka je normálne , trosky na deku môže byť odstránený v ruke . Ak vám vadiť, trosky na deku , pls nechcem kúpiť . ďakujem .

Detaily produktu : Nový príchod RUŽOVÁ deka mäkká deka v rozkladacia pohovka coral vlna teplá deka cestovná deka 130 * 150 cm názov Produktu: Deka Materiál : 100% Polyester Veľkosť: 130x150cm Farba: ako na obrázku Váha : cca 420g Množstvo : 1pc Veková Skupina: Dospelí Umývanie metóda: ručné umývanie, pranie v práčke Platné sezóny: jeseň, zima, jar Platné príležitostiach: posteľ, gauč, office nap

Produkt Show :

O Zásielke :

1) POŠTOVNÉ UPOZORNENIE:

Prosím, uistite sa, že informácie, ktoré ste vľavo je správna, Adresa / Číslo Telefónu (mobil) /Zip Kódu . Nebudeme brať zodpovednosť za nesprávnu adresu/číslo mobilného telefónu.Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky do 48 hodín akonáhle sa vaša platba je dokončená. Vrátane platieb prijatých deň.

O Vrátenie Peňazí :

1. Keď sa dostanete položky, pls prezrieť hneď uistite sa, že to zodpovedá description ste si u nás zakúpili. Ak je niečo, neuspokojivé, prosím, kontaktujte nás ,radi by sme sa snažiť vyriešiť to pre vás.

2. Ak položka je chybný,prosím, kontaktujte nás v čase.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave a potom môžete urobiť vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru .

3. Kupujúci bude zodpovedný za všetky náklady na dopravu vrátenia tovaru, ak sťažnosť je neprimerané .

Štítky: jeleň kožušiny hodiť deka, ružový top, anime prehoz, deka priestor, kockované šaty, jednoduché biele deka, prehoz na pohovku, prehoz gauč, fancy králik, deka hodiť.


( 5 Hodnotenie )

Počet