Horúce 50*60 Palec Elektrická Deka 220V - 240V Flanelové Deka Elektrické Kúrenie Underblanket S Tretími Výstroj Radič EÚ a USA Plug

€29.08


Popis:

1. Udržať v teple a upokojenie celého tela, luxusné 120*160 cm veľké elektrická deka je vyrobená z hustej a mäkké obojstranný flanel, 3.85 lb hrubé a teplé, môže pokrývať celé telo a relax každý centimeter boľavé svaly. Ľahký stranách sú mäkké a hladké. To má viac a hustejšie vykurovacej špirály, ktorá umožňuje vykurovanie viac rovnomerný a plynulý, a hreje vás v chladnom počasí.

2. 3 osobné rýchleho ohrevu funkcia, ohrievacie deka bude ohrievať v priebehu niekoľkých sekúnd, kým sa nedosiahne teplota chcete. S 3 teplotné rozsahy, 35-40-45℃±5℃, si môžete vychutnať v teple teploliečby, voľne a rýchlo.

3. Zaistenie bezpečnosti prostredníctvom ETL prehriatiu ochrana, elektrická deka má načasovanie funkcia: automaticky načasovanie 3 hodiny po zapnutí napájania. Vykurovací vodič PTC systém má prehriatiu funkcia ochrany, môžete ho používať bezpečne. Účinné teplo, prienik a izolačná funkcia môže poskytnúť maximálnu mäkkosť a pohodlie.

4. Stroj umývateľný, dlhá životnosť, vyhrievané hádzanie stroj je stroj umývateľný a odolný vo vode pod 30°C. Vďaka odnímateľný regulátor zástrčku, bez ohľadu na to, koľkokrát ste prať ju v priebehu rokov, elektrické deky podložky zostane hygienické a mäkké. Stačí len odstrániť radič, to môže byť tiež použitý ako normálny deka kdekoľvek.

5. Najlepší darček, dlhý kábel 2,1 m umožňuje elektrická vykurovacia transparentné zariadenie pracovať pružne v spálni, obývacia izba, pracovňa a na iných miestach. To je skvelý darček pre rodičov, starých rodičov, milovníkov a priateľov. Darčeky na narodeniny, Vianoce, sviatky.

Funkcie:

(1) deka tkanina je vyrobená z flanelové, mäkké a pohodlné, priateľské k pokožke, a luxusný nádych.

(2) S 3 úrovňami teploty úpravu, aby spĺňali rôzne teplotné požiadavky: 01 súbor: 30°C/ 02 súbor: 35°C / 03 súbor: 45°C.

(3) Prehriatiu a prepätiu ochrana, bezpečné a anti-únik.

(4) Automatické vypnutie v štyroch hodín, šetrenie energie a úsporu elektrickej energie, bezpečnosť ochrana.

(5) Vhodné pre rôzne scenáre: prikrývky na spanie, elektrické kúrenie šály.

(6) môže sa rozobrať a vyčistiť, nie ľahko deformovaný a môže byť stroj umyť.

Špecifikácie:

Názov: Elektrické Deky

Materiál: flanel

Veľkosť: cca 120*160cm / 47.24*62.99 palec

Napätie: 220-240v

Package:

Farba veľkosť boxu: o 34*14.5*41 cm / 13.39*5.71*16.14 palec

Hmotnosť netto: o 1.75 kg

Hmotnosť brutto: o 1.95 kg

Vykurovacie teleso: PTC systém ohrevu drôtu

Pokyny:

Zapnutie/vypnutie: tlačidlo zapnúť/vypnúť (prepínač indikátor)

Teplota výber: Po zapnutí spínača, stlačte vypínač a vyberte teplota 1-2-3.

Načasovanie funkcia: Po zapnutí napájania, produkt bude automaticky čas štyri hodiny, a po 3 hodinách, ovládač sa automaticky vypne.

Certifikácia: CEGS, REACH, ROHS

Balenie Zoznam:

1*Vykurovanie Deka

Štítky: jeseň kuchyňa, 125a istič, blúzka v krku zábal, 125a istič, teplo matrac, späť bublina, posteľ ohrievača, posteľ pre bunny, deka neba, 125A.


( 1 Hodnotenie )

Počet