RAYUAN Polyester Navy Kvetinový Blabket prehoz cez posteľ Dvojvrstvové Posteľ Runner posteľná bielizeň Jeden Kráľovná King Bed Kryt Uterák Protector

€8.26


Funkcie

*Double-layer dizajn,vzor iba na prednej strane,zadná strana je farbou. *Chráni posteľ z škvrny a pazúry. nastaviť svoj posteľná bielizeň elegantne. *Útulný kryt runner cez nohy z postele, gauč gauč, stôl,stoličky, autosedačky a viac *Umývanie Pokyny: ručné alebo jemný stroj umývateľný pri 30° Materiál: Polyester Veľkosť: cca. Obliečka na vankúš: 50x50cm Jediné: 50x180cm --- na posteľ šírka: 1,2 m Kráľovná: 50x210cm --- na posteľ šírka: 1,5 m Kráľ: 50x240cm --- na posteľ šírka: 1,8 m Poznámka: Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. Čo sa v balíku? 1 x Posteľ Runner Upozornenie: *Prosím na meranie. Drobné meranie chyba je povolený v normálnom rozmedzí. *Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. Ďakujeme!

FAQ

Otázka: Čo je balík obsahuje?

Odpoveď: Len prehoz cez posteľ.

Otázka: Má to obsahovať obliečky na vankúše?

Odpoveď: Ďalšie objednávky sú potrebné.

Otázka: Má to obsahovať biely list?

Odpoveď: nie, Nie sú.

Štítky: tokidoki jednorožec, posteľ prehoz cez posteľ, obyčajný posteľ pretekárov, luxusná posteľ pretekárov hotely, koberec húb, shaggy gauč, posteľ pes, pet, posteľ runner, prehoz cez posteľ deka, posteľ runner hoteli.


( 2 Hodnotenie )

Počet