Solárne Vodné Čerpadlo Fontána Záhrade Bazén Rybník Solárne Batérie Panel Postrekovač Vonkajšie Solárny Panel Fontány Záhradné Dekorácie Nástroje

€18.33


Solárne Vodné Čerpadlo Fontána Záhrade Bazén Rybník Solárne Batérie Panel Postrekovač Vonkajšie Solárny Panel Fontány Záhradné Dekorácie Nástroje Špecifikácie: Solárny panel špecifikácie: Menovité napätie: 7V Menovitý výkon: 1.2 W Materiál: PET. Čerpadlo špecifikácie: Pracovné napätie: DC 7V Pracovný prúd: 150MA Najvyšší vedúci: 30-70 CM Maximálny prietok: 180L/H

Životnosti čerpadla:> 20000 hodín

Čerpadlo hluku: Vlastnosti Produktu:

Sprej výška: 30--70 cm, pripojiť rôzne sprchové, sprej výška sa bude líšiť.

Keď je solárny panel, získa dostatočné slnečné svetlo, čerpadlo sa spustí do 3 sekúnd.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Tento produkt je solárny direct-drive vodné čerpadlo bez ďalšiu batériu. Výška vodnej hmle úplne závisí na sile slnečného svetla. Keď slnečné svetlo je slabé, čerpadlo nebude fungovať nepretržite, ale automaticky začne opakovane, kým slnko dosiahne určitú intenzitu. Po tom, čerpadlo sa obnoví nepretržitú prevádzku. Pri použití výrobku, prosím, vložte produkt do obmedzeného slnečnému žiareniu. Tieň bude mať vplyv na normálnu prevádzku čerpadla. Ak potrebujete skladovanie energie alebo energie skladovanie s LED svetlá, prosím, vyberte iné modely z našej spoločnosti.

2. Vodné čerpadlo musí byť úplne ponorené vo vode, a nemôže byť dehydrované na dlhú dobu. Keď čerpadlo je len ponorený vo vode, pretože je vzduch v čerpadla sa odporúča vložiť na trysku po čerpadla spreje vody normálne.

3. Prosím, majte na zdroj vody čistenie a umývanie čerpadla pravidelne, aby sa zabránilo cudzie predmety, z toho nasáva pomocou čerpadla a spôsobuje čerpadlo, že nebude fungovať správne.

Poznámka:

1.Prosím, aby 0-2 cm líši vzhľadom na ručné meranie. 2.Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky. 3.Ak máte ďalšie otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase.Budeme vám uspokojivé služby.

Štítky: 300w solárny panel, akvárium rybník, pre plniace čerpadlo, dekor fontána, solárne fontány vody, bazén plávať, NooLim, solárne bunky, modrá solárna fontána, prameň vody.


( 0 Hodnotenie )

Počet